Άγριος καβγάς στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ δικηγόρου και τροχονόμου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 22:11

Ήταν γύρω στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας μεγάλος καβγάς ξεκίνησε μεταξύ ενός δικηγόρου και ενός τροχονόμου, στο ύψος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά το Χίλτον, την ώρα μάλιστα που όλη η περιοχή είχε αποκλειστεί λόγω της επίσκεψης του Αιγύπτιου προέδρου. 

Ήταν ακριβώς η ώρα που ο τροχονόμος περιφρουρούσε την περιοχή μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του. Η περιοχή ήταν όλη αποκλεισμένη και απαγορευόταν η διέλευση σε όλους τους πολίτες. Ωστόσο, ένας δικηγόρος φουριόζος και εμφανώς εκνευρισμένος, δεν υπολόγισε τα αστυνομικά μέτρα και διέσχισε το δρόμο σκίζοντας την κορδέλα με το αυτοκίνητό του.

«Κατέβασε την κορδέλα ρε μ@@@@@ να πάω σπίτι μου» απαίτησε ο δικηγόρος, με τον τροχονόμο να του απαντά ότι απαγορεύεται να περάσει από την περιοχή.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος, παρακούοντας την εντολή συνέχισε με το αυτοκίνητό του σταματώντας λίγα μέτρα πιο κάτω.

Τότε, ο τροχονόμος του ζήτησε τα στοιχεία του, με τον δικηγόρο να απαντά: «τώρα αφού σου έδωσα τα στοιχεία μου, θα μου δώσεις κι εσύ τα δικά σου στοιχεία ρε μ@@@@@».

Ο τροχονόμος τότε, πήγε στη μηχανή του για να διαβιβάσει στον ασύρματο το περιστατικό και να ζητήσει ενισχύσεις για τον απείθαρχο πολίτη, ενώ ο δικηγόρος έξαλλος τον έπιασε από τη ζώνη τραβώντας τον από τη θήκη στην οποία μέσα είχε το όπλο του.

Τότε ο τροχονόμος προσπάθησε να τον συλλάβει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δυο άνδρες κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια. Έπεσαν στο έδαφος παλεύοντας για λίγα λεπτά, μέχρι που κατέφθασαν 3-4 αστυνομικοί και τους χώρισαν.

Στο μεταξύ, τυχαία περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της και η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά της.

Έπειτα από την επέμβαση των αστυνομικών, ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο Τμήμα και οι δύο άνδρες κατέθεσαν ο ένας μήνυση εναντίον του άλλου.

Μετά την ανταλλαγή μηνύσεων ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος.

Zougla Newsroom


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 22:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει