Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένου στα Βρουλίδια ΧίουΆκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης που ξεκίνησε το λιμεναρχείο Χίου περί τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Σεπτεμβρίου 2018, για τον εντοπισμό ανθρώπου που εντοπίσθηκε στην θάλασσα, στην περιοχή Βρουλίδια της Νότιας Χίου, κοντά στο Πυργί.

Συγκεκριμένα, πολίτης που επέβαινε σε σκάφος τηλεφώνησε στο λιμεναρχείο Χίου και ανέφερε ότι είδε άνθρωπο μέσα σε ένα σωσίβιο (σαμπρέλα) να πλέει ανοικτά της παραλίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και πολύ γρήγορα έφτασαν στην περιοχή το ναυαγοσωστικό 518 του λιμεναρχείου Χίου, σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χίου, ιδιωτικά σκάφη, σκάφη του Λ.Σ. από την Σάμο, ενώ στις έρευνες πήρε μέρος και το ελικόπτερο σούπερ πούμα.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι έντασης επτά έως οκτώ μποφόρ και παρά τις έρευνες μέχρι που έπεσε το σκοτάδι δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, πιθανότατα θα συνεχισθούν οι έρευνες στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Πηγή: astraparis.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018, 23:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει