Άνδρας νάρκωνε τη σύζυγό του και καλούσε άνδρες για να τη βιάσουν
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, 12:43

Μια Γαλλίδα σύζυγος, η «Φρανσουάζ» της οποίας ο σύζυγος φέρεται να άφησε 83 άντρες να τη βιάσουν ενώ ήταν αναίσθητη από ναρκωτικές ουσίες που ο ίδιος της είχε χορηγήσει κρυφά, κατέρρευσε από φρίκη όταν η αστυνομία της έδειξε στοιχεία για το πώς ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σχεδόν μια δεκαετία, δίχως να το γνωρίζει!

Όπως αποκαλύπτουν εισαγγελικά έγγραφα στα οποία αναφέρεται δημοσίευμα της Daily Mail το θύμα της απίστευτης αυτής περιπέτειας κατέθεσε στην αστυνομία πώς ξυπνούσε τη νύχτα νιώθοντας ότι την είχαν βιάσει, αλλά όντας στον χώρο του σπιτιού της υπέθετε ότι αυτό που διαισθανόταν πρέπει να ήταν ένα όνειρο.

«Δεν θυμάται τίποτα»

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είχε αναφέρει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από την αστυνομία της Αβινιόν. Για μια δεκαετία, η γυναίκα στην νοτιοανατολική Γαλλία ναρκωνόταν από τον σύζυγό της, έναν συνταξιούχο τεχνίτη 68 ετών, ο οποίος μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς.

«Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», είχαν δηλώσει οι αστυνομικές αρχές μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση από την οποία η άτυχη γυναίκα κόλλησε και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σύμφωνα με έγγραφα της εισαγγελίας ο 68χρονος σύζυγος «Ντομινίκ Π» προέτρεπε τους βιαστές της συζύγου του να μην φορούν προφυλακτικά με συνέπεια η 60χρονη γυναίκα να υποφέρει από σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Με την υπόθεση να βρίσκεται πια στη δικαιοσύνη και τους 51 υπόπτους που έχουν ταυτοποιηθεί, η «Φρανσουάζ» έχει ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου από τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, καθώς πληθαίνουν τα στοιχεία στην υπόθεση εναντίον του.

Ήδη οι γαλλικές αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν εάν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που έχει συμβεί στο παρελθόν καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με περιστατικά που είχαν καταγγελθεί το 1991.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Aυτή η τρομακτική υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν μηνύματα του 68χρονου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της

Ο Ντομινίκ Π, όπως τον αναφέρουν οι νομικές αρχές της Γαλλίας, θα δικαστεί τον επόμενο χρόνο, μαζί με φερόμενους συνεργούς που γνώρισε σε ένα διαδικτυακό φόρουμ σεξ, για φερόμενα αδικήματα κατά της συζύγου του, αλλά και των εγγονιών του, όπως καταγγέλθηκε αργότερα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε στοιχεία βίντεο και υπολογιστών για να εντοπίσει 92 περιπτώσεις βιασμού της συζύγου του από 83 άνδρες και μέχρι σήμερα έχει εντοπίσει 51 υπόπτους ηλικίας οι οποίοι είναι μεταξύ 26 και 73 ετών.

Πηγή: ertnews, Daily MailZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει