Άνοιξε η προπώληση για τον Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο!Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 12:19

 Άνοιξε η προπώληση για την πολυαναμενόμενη παράσταση «The Music Critic» με τον John Malkovich. Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών καταφθάνει στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο με ένα σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ σε σύλληψη και δημιουργία του Aleksey Igudesman. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο Ticket Services πριν εξαντληθούν!

Στο έργο πρωταγωνιστεί ο Σούμαν, που «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος». Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο John Malkovich, με τρομερή επιδεξιότητα, ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

 Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofiev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman. Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον John Malkovich συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.

Η σημαντική αυτή μετάκληση αποτελεί σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού “Λυκόφως” του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions.

Δείτε το βίντεο:

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 12:19Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει