Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό Άδειασαν ΑΤΜ στην Αργολίδα και εκκλησία στην Καρδίτσα!

Καλά διαβασμένοι ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν ανενόχλητοι ένα Α.Τ.Μ. τράπεζας στην περιοχή Φίχτια της Αργολίδας, το οποίο ήταν τοποθετημένο στο εσωτερικό ενός καταστήματος με είδη λαϊκής τέχνης.

Οι δράστες απομόνωσαν το σύστημα συναγερμού του καταστήματος, παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Έπειτα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περαστικούς, έκοψαν με τροχό το πίσω μέρος του μηχανήματος όπου βρίσκονται οι θυρίδες χρημάτων, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν το πρωί από τους υπαλλήλους και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το Α.Τ.Μ., το οποίο όμως έχουν αγγίξει… δεκάδες χέρια!

Στόχος ιερόσυλων έγινε μέρα- μεσημέρι η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Καρδίτσα. Οι άγνωστοι δράστες, που διέρρηξαν την κεντρική είσοδο και μπήκαν ανενόχλητοι στο ναό, άρπαξαν μόνο τα μικρής αξίας τάματα των πιστών από την εικόνα του Αγίου Ιωάννη και έφυγαν χωρίς να πειράξουν ούτε το παγκάρι ούτε τα ιερά σκεύη.

Χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι διαρρήκτες από το σπίτι μιας 42χρονης στην περιοχή «Λάρσος» της Μυτιλήνης. Άνδρες της Ασφαλείας ερευνούν για τον εντοπισμό των δραστών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει