Άστραψε και βρόντηξε η υφυπουργός Παπανάτσιου με την συμπεριφορά του Δημάρχου Φουρτούνα

“Λυπούμαστε που μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για εντελώς άλλους σκοπούς, χρησιμοποιήθηκε από το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για να αλλοιώσει την αλήθεια και να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου συναντήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου και τους Αντιδημάρχους Μηλεών κ. Νασιόπουλο , τον Αντιδήμαρχο Αργαλαστής κ. Παπαδημητρίου καθώς και με εκπροσώπους των Λατομικών Συνεταιρισμών Συκής, Καλαμακίου και Νεοχωρίου, με μοναδικό σκοπό να συζητηθεί το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την αδειοδότηση των Λατομείων της περιοχής. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και κατέληξε με την διαβεβαίωση ότι γίνονται όλες οι δυνατές προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αδειοδοτήσεις σύννομα και γρήγορα.

Μετά το τέλος της συζήτησης και την αποχώρηση των αντιπροσώπων των Λατομικών Συνεταιρισμών, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ενημέρωσε την Υπουργό και για άλλα θέματα που αφορούν το Δήμο Νοτίου Πηλίου και ζήτησε την βοήθειά της για την επίλυσή τους.

Το θέμα της επένδυσης στον Αλατά είναι ένα από τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος, για την οποία όπως είπε, έχει αποφασίσει αρνητικά το ΣτΕ το Μάρτιο του 2014 και δεν προβλέπεται στο ΣΧΟΟΑΠ της περιοχής λόγω οριακά μικρής έκτασης του νησιού. Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε να δει το θέμα του ΣΧΟΟΑΠ αλλά τόνισε στο Δήμαρχο ότι η οποιαδήποτε επένδυση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους νόμους του Κράτους και ότι από την θέση της δεν έχει καμία δικαιοδοσία να παρέμβει στη Δικαιοσύνη. Παρότρυνε δε το Δήμαρχο να αρχίσει να εξετάζει και άλλου είδους επενδύσεις συμβατές με το ΣΧΟΟΑΠ της περιοχής , όπως π.χ. κατασκευή κατασκηνώσεων κλπ.

Λυπούμαστε που μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για εντελώς άλλους σκοπούς, χρησιμοποιήθηκε από το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για να αλλοιώσει την αλήθεια και να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει