Έβλεπε δεμένος στο δέντρο να βιάζουν τη σύζυγό του

Φρίκη από τη δράση δύο κακοποιών στα Σελλά Αχαΐας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση των δυο ληστών – βιαστών σε βάρος ζευγαριού στην περιοχή των Σελλών στην Πάτρα.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν στο thebest.grότι οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά. Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν!

Σε όλη την διαδρομή είχαν βάλει τον 50χρονο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Οι δυο ληστές – βιαστές εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Νωρίτερα, στον Αλισσό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την «έφοδο» τους σε σπίτι οικογένειας άρπαξαν την 22χρονη κόρη, την μετέφεραν στον πρώτο όροφο του οικήματος και την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!

Πηγή – Newsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει