Έκθεση με θέμα: «Τα Ουράνια της Αγάπης Δώρα, Μηνύματα στη Γη Ελπιδοφόρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00 στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας στα εγκαίνια της εορταστικής έκθεσης των μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης «Τα Ουράνια της Αγάπης Δώρα, Μηνύματα στη Γη Ελπιδοφόρα» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, δημιουργίες των μαθητών, εμπνευσμένα από την εορταστική περίοδο. Πολλές ακόμη εκπλήξεις θα πλαισιώσουν την εκδήλωση όπως ο στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου με «δώρα αγάπης» και εικαστική κατασκευή γεμάτη «ευχές» που θα ¨πετάξουν ψηλά¨.

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 13 Ιανουαρίου. Το ωράριο επισκέψεων είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-21:00, ενώ μετά από συνεννόηση υπάρχει δυνατότητα για ομαδικές επισκέψεις σχολείων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Διεύθυνση: Μανδηλαρά και Σταδίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421091150 & 6977988833 ( κ. Νικηφόρου Έλενα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει