Έκκληση για πληροφορίες σχετικά με την εξαφάκιση του Τζόις


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 14:14

Από τον περασμένο Αύγουστο έχουν χαθεί τα ίχνη του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ και το «Καλημέρα Αρκαδία» φέρνει στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες, με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια ανώνυμη πληροφορία ότι ίσως τον έχουν δει γύρω από το όρος Κυλλήνης. Η οικογένειά τους ζητά και παρακαλά, αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τα σχετικά τηλέφωνα.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Τα ίχνη του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, 28 χρόνων, χάθηκαν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου, όταν έφυγε από το χόστελ που διέμενε στον Πειραιά.Ο Joyce είναι αδύνατος με μακριά σγουρά μαλλιά και έχει ένα τατουάζ σε όλο του αριστερό του χέρι.

Τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το διαβατήριό του βρέθηκαν στο δωμάτιο που διέμενε. Είπε σε κάποιον ότι χρειαζόταν μερικές ημέρες εκτός του χόστελ. Πήρε μαζί του είναι ένα σακίδιο πλάτης, ένα βιβλίο και το χαλάκι της γιόγκα. Από τότε αγνοείται…

Γεννημένος στη Γερμανία και μεγαλωμένος στο Rosbruck της Γαλλίας, όπου και διαμένει, λατρεύει τον χορό, το διαλογισμό, τη yoga και ταξιδεύει θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο. Συνήθιζε όμως να ενημερώνει πάντα την οικογένεια του για τον τόπο και το χρόνο της απουσίας του. Μιλάει Γερμανικά, Γαλλικά και Αγγλικά.

Στο παρελθόν ο αγνοούμενος είχε εκφράσει την επιθυμία του να εργαστεί στη Μύκονο και να επισκεφτεί την Κρήτη. Παρακαλούμε τους κατοίκους των δύο νησιών να έχουν το νου τους μήπως και τον δουν.

Η αδερφή του, Τίφανι και ο σύντροφός της, Μάθιου Κίσελ, ήρθαν στην Ελλάδα δυο φορές για να τον αναζητήσουν, ενώ δήλωσαν και την εξαφάνιση στις γαλλικές αρχές. Έχουν περάσει περίπου 3 μήνες από την εξαφάνιση του Τζόις και δεν έχουν νέα του, παρόλο που οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα και η υπόθεση έχει παρουσιαστεί στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» στις 9/10. 

Λόγω της πανδημίας, αλλά και οικονομικών δυσκολιών είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια να ταξιδέψει και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Η ανησυχία και η στεναχώρια της οικογένειας είναι μεγάλη και γι’αυτό απευθύνουν έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή, ή έχει δει τον Τζόις να επικοινωνήσει:

με τις αρχές της χώρας στο 100 ή

με το χαμόγελο του παιδιού στο116000 ή

με την εκπομπή Φως στο Τούνελ στο 212-212-4290 ή

με την  οικογένεια του στο +33 689281077 ή

με τη σελίδα της οικογένειας στο facebook https://www.facebook.com/search4joyce 

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει