Έκλεισε το ραντεβού για το ΚΤΕ Μεταφορών για τα ταξί

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει το διευρυμένο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, μετά την επιστολή των 21 βουλευτών που ζήτησαν εξηγήσεις από τον Γιάννη Ραγκούση.

Ο υπουργός Μεταφορών, η στάση του οποίου στο θέμα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί έχει προκαλέσει σοβαρούς εσωκομματικούς τριγμούς στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, θα ενημερώσει για τις προθέσεις του στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.

Η πλευρά του υπουργείου υποστηρίζει ότι το ΚΤΕ Μεταφορών είχε προγραμματιστεί προ πολλού. Δε φαίνεται να συμμερίζονται την ίδια άποψη και πολλοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όμως.

Την Τετάρτη άλλωστε, 21 βουλευτές, με πρωτοβουλία της Τόνιας Αντωνίου, έστειλαν επιστολή στον γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος, Βασίλη Έξαρχο ζητώντας την επείγουσα σύγκληση του ΚΤΕ, παρουσία και του αρμόδιου υπουργού.

Την αντίθεσή του με την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί εξέφρασε και ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ενώ καθημερινά αυξάνονται οι φωνές που καλούν το υπουργείο και την κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι του διάλογου με τους ταξιτζήδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει