Έκλεψαν συλλεκτική BMW M4 Performance EditionΜάστιγα έχουν καταντήσει οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα καθώς δεκάδες την ημέρα εξαφανίζονται και  Η κλοπή έγινε στην περιοχή του Ασπροπύργου…διοχετεύονται είτε σε άλλες αγορές ή γίνονται ανταλλακτικά. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να προστατευτεί καθώς δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση.

Αυτή τη φορά οι επιτήδειοι έκλεψαν μία συλλεκτική  BMW M4 Performance Edition από την περιοχή του Ασπροπύργου. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κλειστό χώρο αλλά αυτό δεν φάνηκε να αποτελεί πρόβλημα για τους ληστές οι οποίοι το σήκωσαν χωρίς κόπο και το εξαφάνισαν σήμερα τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα παραβίασαν μία πόρτα, άνοιξαν την γκαραζόπορτα και… αποχώρησαν κύριοι.

Αυτήν την BMW M4 έκλεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης...

 

Συλλεκτική…

Πρόκειται για μία από τις 40 (αριθμημένες) BMW M4 Performance Edition η οποία κοσμούσε τους ελληνικούς Στον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά ανήκει η BMW M4…δρόμους και ανήκει στον οδηγό αγώνων Ανδρέα Κεχαγιά τον οποίο γνωρίζουμε από τις εμφανίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων (τρέχει με Ford Sierra).

Η συγκεκριμένη BMW έχει πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας ΥΙΖ 1212. Όποιος είδε κάτι ή γνωρίζει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6949 100380.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 09:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει