Έκοψαν την πίτα τους οι Γεωπόνοι της Μαγνησίας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσία εκπροσώπων πολλών φορέων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας. Οι Γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του Βόλου» την Παρασκευή.

Τυχεροί αποδείχθηκαν οι συνάδελφοι Αντωνίου και Λαγός από τον Αλμυρό, αφού ο πρώτος κέρδισε το φλουρί με δώρο διήμερη διαμονή στο «Αρχοντικό Κλείτσα στην Πορταριά», ενώ ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό συγκρότημα.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας κοι Μπουκώρος Χρήστος και Στεργίου Κωνσταντίνος, η αντιπεριφερειάρχης κα Κολυνδρίνη Δωροθέα και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κος Χατζόπουλος Βασίλειος και κος Κίτσιος Γεώργιος, οι πρώην υφυπουργοί κυρία Μακρή Ζέττα και κυρία Χρυσοβελώνη Μαρίνα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κος Γαϊτάνης Λάζαρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Τσέλιος Κωνσταντίνος, ο συνάδελφος και πρώην Βουλευτής κος Μουτσινάς Πάρις, διευθυντές υπηρεσιών του Νομού και πλήθος συναδέλφων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η υφυπουργός κυρία Παπανάτσιου Αικατερίνη και οι βουλευτές Μαγνησίας κύριοι Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και Μπαλής Συμεών κ.α.

unnamed.jpg

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η ομιλία του πρόεδρου του Συλλόγου κου Λάμπρου Κωνσταντίνου, αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συνεργασίες με τους φορείς αποδεικνύουν την συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ..

Οι τελευταίες δράσεις του Συλλόγου ήταν η εσπερίδα για τον ζεόλιθο και την ΑΟΖ, η συμμετοχή στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος TOPPS για την αειφόρο διαχείριση των φυτοπροστατευτικών ουσιών από το Τμήμα Γεωπονίας και η συνεργασία που προέκυψε με την Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων από την επίσκεψή των 50 Κυπρίων συναδέλφων στο Βόλο, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ και στις εγκαταστάσεις των παραγωγών της εξαγωγικής ομάδας γαρδένιας.

unnamed2.jpg

Συνεργασίες με φορείς άνοιγμα στην κοινωνία
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τη συνεργασία με τους φορείς σε ημερίδες, ενημερώσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα:
– Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού
– Περιφέρεια Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας
– Δήμοι: Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Ζαγοράς –Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου
– Βουλευτές Νομού
– Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,
– Επιτροπή Ερευνών, ευρωπαϊκά προγράμματα,
– Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, ημερίδες, συνέδρια,
– Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος,
– Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος,
– Μεταπτυχιακά,
– ΓΕΩΤΕΕ,
– ΤΕΕ,
– Οικονομικό Επιμελητήριο,
– Επιμελητήριο Μαγνησίας,
– Σύνδεσμος Βιομηχάνων,
– ΑΕΔΕΠ,
– Δικηγορικός Σύλλογος,
– Ιατρικός Σύλλογος,
– Οδοντιατρικός Σύλλογος,
– Φαρμακευτικός Σύλλογος,
– Εμπορικός Σύλλογος,
– Εργατικό Κέντρο Βόλου,
– ΚΕΚ ,
– ΕΒΟΛ
– Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ»
– ΖΑΓΟΡΙΝ
– Υπηρεσίες Γεωπονικού ενδιαφέροντος (ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΚΕΠΥΕΛ, Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου , κ.α.)
– Γεωπονικοί Σύλλογοι Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσης, Φθιώτιδας,
– Και φυσικά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων.

Με τιμή
το Δ.Σ.
του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας

Λάμπρος Κωνσταντίνος του Δημητρίου Πρόεδρος,
Κούντριας Αθανάσιος του Σταμάτιου αντιπρόεδρος,
Μπίτης Αθανάσιος του Γεωργίου Γενικός Γραμματέας,
Δημητριάδου Μαρία του Μιχαήλ Ταμίας,
Κουντουράς Δωρόθεος του Αθανασίου Οργανωτικός Γραμματέας,
Τσαούσης Γεώργιος του Νικολάου μέλος,
Μακρυγιάννης Γεώργιος του Αποστόλου μέλος.

unnamed3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει