“Έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας”Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 14:04

Ένταση προκλήθηκε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η φράση του κ. Καλογρίτσα ότι έχασε τα πάντα λόγω της συμμετοχής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα η ένταση έφτασε σε τέτοιο σημείο που ο κ. Καλογρίτσας φώναξε στον Παύλο Πολάκη: «Έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας».

Μετά τον καβγά ο Χρ. Καλογρίτσας παρουσίασε μηνύματα sms που αντάλλαξε με τον Νίκο Παππά και στα οποία φαίνεται η αγωνία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για την εφημερίδα Documento. 

Ο καβγάς Πολάκη-Καλογρίτσα

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τους κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: Κοντεύω να κλάψω! (ειρωνικά) 

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες και ανακριτές δεν δέχομαι.

Καλογρίτσας σε Πολάκη: Άντε ρε παλικάρια της φακής . Να με προστατεύσετε, κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα, Πολάκη, να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή, Καλογρίτσα.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης (βουλευτής ΝΔ): Να καταθέσεις, Καλογρίτσα, αυτά που έχεις. Να δώσεις στοιχεία, Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μάς δουλεύεις.

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά. Εδώ δεν παίζουμε, κύριε Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία, κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ SMS. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες τώρα. Δεν θα κοροϊδεύετε.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 14:34Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει