Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης COVID-19 θα πραγματοποιηθούν στο νομό ΧανίωνΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 12:45

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Βρύσες Αποκορώνου.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, οι έλεγχοι θα είναι δωρεάν για όλους και θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ηρώων στις Βρύσες (μπροστά και απέναντι από το μνημείο της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής), από τις 10:00 έως τις 14:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τις ανάγκες των ελέγχων θα στηθούν τρεις υποσταθμοί, στο νότιο άκρο της γέφυρας των Βρυσών (εκατέρωθεν της οδού Ανδρέα Πολέντα). Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες άμεσα.

Για την ομαλή διεξαγωγή των τεστ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 12:45Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει