“Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση”: Κάλεσμα σε εκδήλωση για το Ασφαλιστικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

“Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση”: Κάλεσμα στην εκδήλωση για το Ασφαλιστικό της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδικαλιστικών Φορέων Μαγνησίας

Σας καλούμε να έρθετε και να συμμετέχετε στην εκδήλωση με θέμα το Ασφαλιστικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 19.00 στο Αχίλλειο.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την εκδήλωση αυτή αφού άλλωστε ήταν μια πρόταση που είχε κατατεθεί από τη δική μας πλευρά τόσο στον ΕΣΒ όσο και στην ΟΕΒΕΜ με ανακοίνωση στις 23/02/2016 (την οποία επισυνάπτουμε). Είναι πολύ σημαντικό ότι θιοθετήθηκε ως πρόταση και υλοποιείται από την ΟΕΒΕΜ και τη Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση αυτή με ομιλητές με ομιλητή τους κ. Μητρόπουλος και Τεμπονέρα, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους παρευρεθούν να ξεκαθαρίσουν αρκετά θολά σημεία από αυτά που περιλαμβάνει η πρόταση για το Ασφαλιστικό, καθώς επίσης και οι απαιτήσεις που έχουν οι εταίροι μέσα από τα Μνημόνια. Έτσι θα γνωρίσει κι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος καλύτερα τι θα ακολουθήσει με το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό.

Και επειδή “η Γνώση είναι Δύναμη” μέσα απο την εκδήλωση αυτή θα ενδυναμωθεί και η προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά των ελεύθερων επαγγελματιών για να μην περάσει ένα Ασφαλιστικό κι ένα Συνταξιοδοτικό που θα εξοντώνει τους αυτοαπασχολούμενους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει