Ένας ανάλγητος κι ένας ασκούμενος στις πλάτες των πολύπαθων Βολιωτών

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή το ακολουθούμενο δόγμα της μηδενικής ανοχής από την Δημοτική Αρχή Βόλου, ως εκτελεστικού βραχίονος της Τρόικας Εσωτερικού

ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ (πρώην Βουλευτής Κ.Κ.Ε.), λαμβάνοντας το χρίσμα από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του 2010, εν μέσω αποκαλύψεων για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της υποστηριζόμενης από τη Ν.Δ. παράταξης Γιώργο Σπηλιόπουλο, από το δημοφιλές blog Voliotaki, αυτό είναι μια αλήθεια, η οποία μάλιστα είχε και δικαστικά αποτελέσματα εναντίον του Γιώργου Σπηλιώπουλου προσφάτως.

ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, όπως είχαμε προβλέψει, άρχισε πολύ γρήγορα, ακολουθώντας κατά πόδας τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο πολιτικής εξουσίας, να μεταμορφώνεται σε εκτελεστικό βραχίονα της Τρόικας Εσωτερικού (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), ήταν κάτι που απλά επιβεβαιώθηκε.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ η δράση της περιλαμβάνει όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που στις μέρες μας καθιστούν μια εξουσία, οποιασδήποτε μορφής, δοσιλογική ως προς τις επιταγές του 4ου Οικονομικού Ράιχ, σε μια ιεραρχία, που, από την κορυφή της πυραμίδας, όπου εντοπίζονται κρατικοί Αξιωματούχοι, μέχρι και την βάση της, όπου ανακαλύπτονται αποτυχημένοι πολιτικοί, βλαχοδήμαρχοι ακόμα – ακόμα και ασκούμενοι πολιτικοί στις πλάτες των πολιτών, έχει ως βασικό της χαρακτηριστικό την δουλοπρέπεια.

ΜΠΡΟΣΤΑ σε αυτήν την δουλοπρέπεια, που διακατέχει και την Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη, η αναλγησία έναντι των πολιτών περισσεύει, αμνηστεύοντας ακόμα και την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου και τους τότε συνεργαζόμενους με τον κατακτητή άρχοντες της ελληνικής περιφέρειας και υπαίθρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ το δόγμα της μηδενικής ανοχής, το οποίο μάλιστα δε ντρέπονται στιγμή να διαφημίσουν σε όλους τους τόνους, από τις συνεργαζόμενες φυλλάδες των διαπλεκόμενων μαζί τους εκδοτών, οι δημοτικοί άρχοντες του Βόλου, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη, έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό των πολιτών, με αποτέλεσμα την καθημερινά ολοένα και περισσότερο φτωχοποίησή τους.

Λυσσαλέες φοροεισπρακτικές επιθέσεις εναντίον των καταστηματαρχών, στους οποίους δεν δίνεται καν το δικαίωμα μιας ανεκτής ρύθμισης για την αποπληρωμή των όποιων οφειλών τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, επαγγελματικές διώξεις, επιλεκτική αντιμετώπιση των επαγγελματιών ακόμα και προσπάθειες για σφραγίσματα μαγαζιών, δια μέσω της Επιτροπής Ποιότητας της Ζωής, στην οποία προεδρεύει ο υπερ-Αντιδήμαρχος του Παναγιώτη Σκοτινιώτη, Νικόλαος Μόσχος.

5.330 (!!!) παραβάσεις, δια μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας, για παράνομη στάθμευση, μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2013, ενώ το μήνα Μάρτιο, συγκεκριμένα, κόπηκαν 1.543 κλήσεις, εκ των οποίων οι 750 αφορούσαν παραβάσεις για μη καταβολή τέλους στάθμευσης, οι 233 για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, οι 156 για στάθμευση σε πεζοδρόμιο, οι 141 για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και οι υπόλοιπες άλλες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., στο πλαίσιο της κατάχρησης εξουσίας, αφού υπόλογος κανείς έναντι του Κ.Ο.Κ. -αν δεν κάνουμε λάθος-, είναι απέναντι μονάχα στην Τροχαία.

Πολιτικές διώξεις εναντίον συνδικαλιστών και κυρίως του ΠΑΜΕ και μάλιστα από έναν Δήμαρχο πρώην Κομμουνιστή!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, σε συνδυασμό με την παραγωγή ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ έργου, από πλευράς της εν λόγω Δημοτικής Αρχής, καθιστούν αφενός τον Δήμαρχο πολιτικά ανάλγητο έναντι των πολιτών και αφετέρου Αντιδημάρχους, όπως τον ασκούμενο πολιτικό στις πλάτες των πολύπαθων Βολιωτών, Νικόλαο Μόσχο, τουλάχιστον επικίνδυνους για τον τόπο και το άμεσο μέλλον του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει