Ένα νέο και «επίκαιρο» τραγούδιΗ Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πηγαία ερμηνεύτρια με σπουδαία πορεία στο ελληνικό τραγούδι και ξεχωριστές καταθέσεις. Η φωνή της, πλούσια, χυμώδης, μεστή και η τεχνική της απαράμιλλη.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται για πρώτη φορά με δύο δημιουργούς που με τη σειρά τους έχουν στολίσει το τραγούδι μας με όμορφες στιγμές.

Τόσο ο συγγραφέας και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης όσο και ο συνθέτης, δεξιοτέχνης στο κανονάκι, μαέστρος και καθηγητής μουσικής Μανώλης Καρπάθιος αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις στον χώρο της τραγουδοποιίας.

Ο πρώτος έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων επιτυχίες όπως τα: «Φίλα με», «Αρχιπέλαγος», «Κόκκινο Ποτάμι», «Δώσε μου φτερά», «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» κ.ά ενώ με τον δεύτερο έχουν συνυπογράψει τον περίφημο δίσκο «Συγγνώμη Πόλη μου» με κεντρικό ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά.

Καρπάθιος και Μπαλαχούτης εμπιστεύονται την Χριστίνα Μαραγκόζη για ένα επίκαιρο τραγούδι με διαχρονική όμως ματιά με τον τίτλο «Θα ζήσω κόντρα στον καιρό», το οποίο κυριολεκτικά η τελευταία απογειώνει με την ερμηνεία της.

Μια περίτεχνη μπαλάντα, ερωτική, κοινωνική, βαθιά ανθρώπινη και «επαναστατική» συνάμα.

Χιλιάδες χρόνια

Μέσα σε ψεύτικα να ζω φιλιά

Επαναστατώ

Σαν χελιδόνια

Που δεν γυρνούν στην ίδια τη φωλιά

Άλλο δε μπορώ

Ακούστε το τραγούδι:

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Σπύρος Παπανικόλας, κιθάρες

Νίκος Παραουλάκης, νέυ

Γιάννης Πλαγιανάκος, μπάσο

Μιχάλης Ασίκης, πλήκτρα

Ανδρέας Σιδεράκης, τύμπανα

Ενορχήστρωση, Μιχάλης Ασίκης

Ηχογράφηση, Κώστας Νανίκας,

Στούντιο ηχογραφήσεων Master Sound, (Ρενιέρη 1, Άνω Πατήσια)

Η ηχογράφηση έγινε τον Μάιο του 2021.

Φωτογραφία εξωφύλλου, Παντελής Γαζής,

Μουσική επιμέλεια, Γιώργος Ρούσσος.Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει