Έξαλλος εστιάτορας στην Αλβανία σπάει το παρμπρίζ δυσαρεστημένων πελατώνΜια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια Ισπανών τουριστών στην Αλβανία, αφού είδαν έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου να τους κυνηγά και να κρέμεται από το αυτοκίνητό τους εν κινήσει, προσπαθώντας να σπάσει το παρμπίζ του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε με βίντεο από τους επιβάτες του οχήματος. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

 

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του περιστατικού, ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλωσόρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 16:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει