Έξαλλος ο Σκαριόλο με τους διοργανωτέςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 22:35

Ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, τα έβαλε με τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς η ομάδα του αναγκάστηκε να περιμένει σχεδόν μισή ώρα πριν της επιτραπεί να επιστρέψει στ΄ αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της «οικοδέσποινας», Ιαπωνίας (88-77), στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Σαϊτάμα.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε να γίνουν άμεσα αλλαγές, τονίζοντας ότι το να περιμένουν οι αθλητές για να έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις αποκατάστασης θα μπορούσε αυτό να οδηγήσει σε περισσότερους τραυματισμούς.

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους παίκτες», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων εκφράζοντας ανοικτά τη δυσαρέσκειά του με αυτό που συνέβη στην ομάδα του: «Χρειάστηκαν 25 λεπτά μετά τον αγώνα για να μπορέσουν να βάλουν τα πόδια τους σε ένα παγωμένο ντους κι αυτό είναι κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει ν΄ αλλάξει».

Ο λόγος της αναμονής δεν έγινε γνωστός, ωστόσο, ο Σκαριόλο ήταν πολύ εκνευρισμένος: «Τα πόδια τους είναι κουρασμένα και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Όλοι είναι εδώ για ένα πράγμα και αυτό είναι οι παίκτες και πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία τους. Ειλικρινά, δεν ενοχλούμαι μόνο για να γκρινιάζω, επαναλαμβάνω, είναι απίστευτα επικίνδυνο».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 22:39Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει