Έρχεται ο 7ος 24ωρος Μαραθώνιος Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming από τον Γιώργο «Zok» Ζώκα για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 15:00 και για 24 ώρες σε ζωντανή μετάδοση, περισσότεροι από 30 YouTubers, κωμικοί, δημοσιογράφοι και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού.

 

Οι Kώστας Μαλιάτσης, Σάκης Καρπάς /Unboxholics, Ηλίας Φουντούλης, Αλεξανδρος Μαλιάτσης , Σπήλιος Φλώρος, Legit Gaming GR, Κακός Χαμός, Δημήτρης Καρέτσος, Παύλος Παπαπαύλου, Zisis, Στέλιος Ανατολίτης, Παύλος Κρούστης, Γιώργος Καλλίφας, The Kouzins, Megacyber, Lady Christie, Coach, Μελίνα Σπετσιέρη, Muffin, Oldschool, Gramers, Axel, Ανδρέας Δερδεμέζης, Gsak, Retromario, Frokenok, Nivek, Δήμητρα Νικιτέα, Δημήτρης Αμπράζης, Ανδρέας Πασπάτης, Αλέξανδρος Αποστόλοπουλος, Κώστας Κρύος, Αλέξανδρος Τίτκωβ, Απόλλων Roach, Blink Mike, Αριστοτέλης Ρήγας, Muffin, Oldschool, Joystick.gr, VGS, Θεοδώρα Σπυρέλη, Ελενα Κρεμλίδου, Mente Fuerte, Stk, Getrich θα παίξουν τα αγαπημένα τους video games, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες πηγαίνουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 

Όλες τις πληροφορίες για τον μαραθώνιο μπορείτε να τις δείτε εδώ

https://www.24hgfc.gr/

Τον 24ωρο Μαραθώνιο μπορείτε να τον παρακολουθήσετε:

 •     δωρεάν στο κανάλι του Γιώργο “Zok” Ζώκα εδώ

      https://youtu.be/-8DvhWicCFw
 •     στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί Λοσάντζελε (Κορυζή 4, Αθήνα) και να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας internetάνθρωπους. Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 15:00 έως τις 22:00 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 16:00. Η είσοδος/ημέρα κοστίζει 5€, τα οποία διατίθενται εξ’ολοκλήρου στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλύπτουν τις αντίστοιχες ώρες (Σάββατο 15:00-22:00, Κυριακή 10:00- 16:00).

   

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

 1.     Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
 2.     SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
 3.     Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή nickname σας στην οθόνη.

   

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μετά τον Μαραθώνιο επισκεφθείτε το https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/ για οικονομική ενίσχυση και το https://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/ για εθελοντική συμμετοχή.

 

Οι τέσσερις προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 23.000€ και χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ευχαριστούμε του υποστηρικτές του 6ου 24ωρου Μαραθώνιου: Λοσάντζελε και τον Κώστα Μαλιάτση για την παραχώρηση του χώρου, Dominos, Hi Power, Orakel, Soundstruck, Tsalis Graphix

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας του 6ου 24ωρου Μαραθώνιου επικοινωνίας Comedylab.gr, Enternity.gr, Gameover.gr, MAD, Neopolis

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει