«Έφυγε» η Καίτη Κυριακοπούλου του Ομίλου Μοτοδυναμική


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 18:58


Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Η Σιδηρά Κυρία του Ομίλου Μοτοδυναμική, Καίτη Κυριακοπούλου «έφυγε» την Πέμπτη 21 Μαΐου, πλήρης ημερών σε ηλικία 98 ετών  στο σπίτι της στην Αθήνα. Η  Καίτη Κυριακοπούλου γεννήθηκε το Βουκουρέστι στις 4 Οκτωβρίου του 1922. Γύρισε στην Ελλάδα το 1950 και παντρεύτηκε τον Πάρι Κυριακόπουλο, αποκτώντας δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και τη Φλωρίκα.

Με τον θάνατο τού πατέρα της το 1970, ανέλαβε τη διοίκηση των οικογενειακών επιχειρήσεων, όπως Βωξίται Παρνασσού, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης και Αδελφοί Ηλιόπουλοι κ.ά.

Ανακοίνωση του Ομίλου

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Μοτοδυναμική εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για την απώλεια της Καίτης Κυριακοπούλου:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μοτοδυναμική, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια της  Καίτης Κυριακοπούλου. Η Καίτη Κυριακοπούλου, υπήρξε πρότυπο γυναίκας – επιχειρηματία. Ήταν πρωτοπόρος, οραματίστρια με οξύ  επιχειρηματικό πνεύμα, πάθος και θέληση  και θα αποτελεί πάντα, για όλους μας,  πηγή έμπνευσης. Οι αξίες και το όραμα της θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Στη μνήμη της, ο Όμιλος Μοτοδυναμική προσφέρει δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο σωματείο Μέριμνα».

πηγή φωτογραφίας: fokidanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 18:58Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει