«Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 20:29

Δηλώσεις για την κλήρωση του ΟΦΗ στο Europa League, η οποία έφερε στον δρόμο των Κρητικών τον Απόλλωνα Λεμεσού έκανε ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, Γιώργος Σίμος.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι γνωρίζει πως ο αγώνας απέναντι στους Κύπριους θα είναι δύσκολος, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΟΦΗ TV:

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που είδαμε το όνομα της ομάδας σε κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η απουσία του κόσμου μας σε έναν τέτοιο αγώνα μας στεναχωρεί. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, γνωρίζουμε τη δυναμική που θα μας έδινε. Ξέρουμε ωστόσο ότι κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι πνευματικά μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΤώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα Λεμεσού που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και στην Ευρώπη έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το καλύτερο.

Ο Απόλλων έχει επίσημα παιχνίδια ήδη, εμείς έχουμε μια αβεβαιότητα για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Πρέπει να τα δίνουμε πάντα στην προπόνηση και σε όσα παιχνίδια παίξουμε μέχρι τον ευρωπαϊκό αγώνα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση εκείνη τη μέρα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 20:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει