«Έχουμε στείλει αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι ταυτόσημο με αυτό της SL1»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 18:40

Η Super League 2, σε επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως έστειλε στους αρμόδιους φορείς αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο ταυτόσημο με αυτό της Super League ζητώντας την έναρξη των προπονήσεων, αλλά και του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Super League 2, απέστειλε την Παρασκευή 6/11/20 το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, ταυτόσημο με αυτό της SL1 όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα απεστάλη, την ίδια ημέρα, έγγραφο με την δέσμευση των 12 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ότι το εν λόγω πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ωστόσο, χθες ενημερωθήκαμε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απέρριψε το αίτημά μας και θα εξεταστεί σε νεότερη σύσκεψή της. Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 18:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει