«Ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 22:05

Ικανοποιημένος για την επιστροφή του στη δράση δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:

Για ο ντέρμπι: «Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και που δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε όταν βγαίνεις από ένα τέτοιο παιχνίδι με τους τρεις βαθμούς είναι αυτό που κρατάς. Για να κρατήσουμε κάτι θετικό μπορούμε να βάλουμε την πίεση στο β’ μέρος και την αποφασιστικότητα για τη νίκη. Την θέληση ακόμα. Πάντα μπορείς να βρεις θετικά όπως και αρνητικά που τα παίρνουμε και εμείς και το τεχνικό επιτελείο για να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Μετά την απώλεια βαθμών στον Βόλο έγινε μία νέα αρχή. Επιστρέψαμε στην κορυφή. Όμως η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε βελτίωση, δουλειά και νίκες, όπως αρμόζει στον σύλλογο».

Για την επιστροφή του: «Ναι άλλα έλειπε ο κόσμος. Ήθελα να νιώσω την αγάπη του κόσμου. Με έχει βοηθήσει η θέληση του κόσμου να μαθαίνει για μένα. Στην ζωή δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε. Ότι γύρισα στο Καραϊσκάκη μου δίνει ψυχολογία και μου φτιάχνει την διάθεση».

Για τις προσδοκίες του: «Δεν ήταν καλό ότι δεν σκόραρα. Όμως έχω πει θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα βάζοντας ένα λιθαράκι. Νομίζω ότι σήμερα (στο ντέρμπι εννοεί της Κυριακής) το λιθαράκι το έβαλα, όπως όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Πρέπει να κάνουμε ότι αρμόζει στον σύλλογο. Εάν βελτιώσουμε λίγο την εικόνα και κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία θα πραγματοποιήσουμε όλοι αυτό που θέλουμε».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 22:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει