Ήξεις αφήξεις η Μαρούπα στο zougla.gr


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, 12:24

Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καλά κρατεί, με αφορμή την εισήγηση για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά την καταγγελία για το ενδεχόμενο πολυϊδιοκτησίας.

Μία ημέρα μετά τα «πύρα» που αντάλλαξαν μέσω ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης η Ειρήνη Μαρούπα και ο Ηλίας Αρκούδης, η πρώτη με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε με νόημα για τον συνάδελφό της ότι πήγε με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση στη συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου υπήρχε η λέξη «υποβιβασμός».

Το zougla.gr επικοινώνησε, ως όφειλε, με την κα Μαρούπα για να μας διευκρινίσει τι εννοούσε στην τοποθέτησή της για την κίνηση του συναδέλφου της, που είχε οσμή σκανδάλου.

Η ίδια πάντως δικαιολόγησε τον συνάδελφό της τονίζοντας ότι κάθε μέλος της ΕΕΑ οφείλει να πηγαίνει με γραμμένη εισήγηση στη συνεδρίαση. Ήξεις αφήξεις δηλαδή.

Γιατί λοιπόν αυτό επισημάνθηκε από την ίδια στην ανάρτησή τους εφόσον είναι απόλυτα φυσιολογικό;

Η κα Μαρούπα μας ανέφερε ότι το έγραψε αυτό συνέβη για να καυτηριάσει το γεγονός ότι ο συνάδελφός της κρύφτηκε πίσω από τη δική της εισήγηση για την υπόθεση.

Όπως η ίδια μας διαμήνυσε παρουσιάστηκε στην ΕΕΑ η δική της εισήγηση ως βαρύνουσας σημασίας και ότι ο κ. Αρκούδης δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της απόφασής του για τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Στην ουσία δηλαδή μας ανέφερε ότι επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από την ίδια.

Η απόλυτη σύγχυση. Μύλος με λίγα λόγια σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση, που κρίνεται το μέλλον δύο ομάδων και έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… κάγκελα ή για να ακριβολογούμε στο χείλος του GRexit.

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, 12:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει