«Ήταν ένα σκοτεινό βράδυ για τη Γερμανία»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 08:36

«Σκοτεινό βράδυ» χαρακτήρισε για τη Γερμανία τη χθεσινή συντριβή της με 6-0 σκορ από την Ισπανία στο Nations League, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για αυτό το «κάζο» της ομάδας του.

«Τίποτα δεν λειτούργησε: ούτε η δύναμη, ούτε η επιθετικότητα, ούτε η αφοσίωση σε μονομαχίες, δεν είδαμε τίποτα στο γήπεδο», παραδέχθηκε ο προπονητής των «πάντσερ» μιλώντας στο γερμανικό κανάλι «Ard».

Μία ήττα με διαφορά 6 γκολ που είχε να συμβεί από το 1931, για τους Γερμανούς ή από το φιλικό εναντίον της Αυστρίας (6-0).

Όταν ρωτήθηκε για τη δυνατότητα πρόσκλησης εκ νέου των Τόμας Μίλερ, Ζερόμ Μπόατεγκ και Ματς Χούμελς, παίκτες άνω των 30 ετών που πρωταγωνιστούν με τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ, ο Λεβ έδειξε άκαμπτος:

«Είπαμε ότι θα εμπιστευτούμε τους παίκτες μας, βρισκόμασταν στον σωστό δρόμο, ακόμα κι αν δεν φανταζόμουν ότι ήμουν τόσο μακριά. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να φωνάξουμε τους παλιούς παίκτες», διαβεβαίωσε.

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση, καμία επικοινωνία μεταξύ των παικτών και η Ισπανία ήταν θανατηφόρα απόψε» πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 08:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει