Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 13χρονης από την ΠαλλήνηΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 23:21

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης που είχε εξαφανιστεί στις 30 Μαρτίου από την Παλλήνη. Την ανήλικη εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

¨Η περιπέτεια της Μαρίας-Φιλοθέης Ν., 13 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρία Φιλοθέη Ναζεράι βρέθηκε σήμερα, μεσημεριανές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας από άτομα της Ομάδας Δίας. Για ακόμη μια φορά, χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών, η Μαρία Φιλοθέη εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, αν και αρκετά ταλαιπωρημένη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μαρίας-Φιλοθέης στις 8/4/2021, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Με αφορμή τα σχόλια που έχουμε δεχτεί στα Κοινωνικά Δίκτυα του «Χαμόγελου του Παιδιού» από όλους εσάς που ανησυχείτε, κάθε φορά που κάποιο παιδί βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, και συνδράμετε ενεργά στο να επιστρέψει υγιές στους δικούς του, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η εφηβική ηλικία χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες, σε συνδυασμό με άλλα τραυματικά γεγονότα, ωθούν κάποια παιδιά στο να υιοθετούν συμπεριφορές που τα καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτα και οι οποίες δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν ικανοποιητικά, παρόλη την προσπάθεια από γονείς, φορείς παιδικής προστασίας και ειδικούς ψυχικής υγείας. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Φορέας Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί τη Μαρία-Φιλοθέη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθούν συμπεριφορές που τη θέτουν σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φιλοθέη Ν. και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 23:21Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει