Αίτημα του ΕΣΒ να μην χαθεί η ρύθμιση των 100 δόσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επιστολή προς τους Βουλευτές Μαγνησίας και την Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ, την οποία κοινοποίησε στην ΕΣΕΕ και την Ομοσπονδία Θεσσαλίας, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου στην οποία ζητά να μη χαθεί η ρύθμιση των 100 δόσεων και να μην μπουν προσαυξήσεις στις μη καταβληθείσες εγκαίρως υποχρεώσεις που έληξαν 31/7/2015 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στην επιστολή συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Με συνεχιζόμενη τη ζοφερή κατάσταση στην αγορά και την ολοένα επιδεινούμενη εικόνα στους τζίρους των εμπορικών επιχειρήσεων μας, αιτούμεθα, εφόσον δεν έγινε δεκτό το δίκαιο, θεωρούμε, αίτημά μας για παράταση της αποπληρωμής των υποχρεώσεών μας προς το Δημόσιο, τουλάχιστον να μην χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων και να μην θεωρηθεί ως «πέναλτι» η μη έγκαιρη καταβολή των δόσεων για το διάστημα που διαρκούν τα capital controls.

Επίσης ζητάμε για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών να μην μπαίνουν προσαυξήσεις στη μη έγκαιρη αποπληρωμή υποχρεώσεων που έληξαν 31/7/2015 προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Θεωρούμε ως ηθική υποχρέωση του Υπουργείου και των Διοικήσεων των Ασφαλιστικών Ταμείων να κάνουν τις ρυθμίσεις αυτές για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να μην δούμε άλλα λουκέτα στην αγορά. Ζητάμε να σταθείτε και στο πλευρό μας όπως κάνετε επιτυχώς σε άλλες κοινωνικές ομάδες.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει