Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Ο μεγαλύτερος στόχος είναι η απόκτηση του ΣΕΦ με τον σωστό τρόπο, για αυτό ζούμε»
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησαν στην ΕΡΤ πριν την έναρξη του αγώνα με τον Κολοσσό μέσα στην γιορταστική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στο ΣΕΦ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του πειραϊκού συλλόγου.
Οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας αναφέρθηκαν στα γενέθλια του σωματείου, τους στόχους των «ερυθρόλευκων» και, όπως ήταν φυσικό, στο θέμα της απόκτησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και την αύξηση της χωρητικότητάς του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Χρόνια πολλά στην ομάδα μας. 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά. Συνεχίζουμε πολύ δυνατά να ονειρευόμαστε. Στον Ολυμπιακό έχουμε ζήσει μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είναι έτσι», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την επέτειο των 100 χρόνων.
«Οι στιγμές είναι εκεί, είναι συγκινητικές, είναι φανταστικές. Συνεχίζουμε πολύ δυνατά, με πάθος, με δύναμη, με αφοσίωση και μαζί με τον κόσμο, που είναι η δύναμη του Ολυμπιακού, γιατί ο Ολυμπιακός ανήκει στον κόσμο του. Πιστεύω θα πετύχουμε πολλά ακόμη».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ερωτηθείς για το θέμα του γηπέδου, απάντησε: «Θέλω να ελπίζω ότι ετοιμάζονται. Ο μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση του ΣΕΦ με τον σωστό τρόπο, με τους σωστούς όρους, με δίκαιο τρόπο και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά νέα».
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισε: «Θρύλε χρόνια πολλά, 100 χρόνια δεν είναι αρκετά. Είμαστε 20-21 χρόνια στην ομάδα, δεν έχουμε χορτάσει τίτλους. Είμαστε υγιείς και συνεχίζουμε για τα καλύτερα».
Όσο για τις ιδέες επέκτασης του ΣΕΦ; «Ο στόχος είναι αυτός. Όσο συντομότερα γίνεται, θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε εργασίες, αφού οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο στόχος είναι να γίνει μπασκετικό γήπεδο. Για αυτό ζούμε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για το ρεκόρ του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είναι πια ο πολυνίκης προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήρθε το 2013, έγραψε ιστορία, έκανε ένα διάλειμμα και ξαναήρθε μαζί μας. Αγαπάει τον Ολυμπιακό, τον αγαπάμε, έχουμε καλή χημεία και συνεχίζουμε».