Αδυνατούν να προμηθευτούν POS

Επισημαίνει με Επίκαιρη Ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την αδυναμία των χιλιάδων μικρομεσαίων εμπόρων να προμηθευτούν τερματικά μηχανήματα POS φέρνει στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή αναφέρει τα εξής: «Περίπου τετρακόσιες χιλιάδες μικρομεσαίοι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες αδυνατούν να προμηθευθούν μηχανήματα POS λόγω των οφειλών τους στο Ελληνικό Δημόσιο, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στις Τράπεζες, με αποτέλεσμα να έχουν ενταχθεί στο σύστημα «Τειρεσίας». Οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες δικαίως ζητούν νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος με άνοιγμα Επαγγελματικών Λογαριασμών, ακατάσχετων έναντι των οφειλών τους, προκειμένου να ενταχθούν ξανά στο οικονομικό γίγνεσθαι.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός,

Αν πρόκειται να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία και ποια ακριβώς θα είναι αυτή», καταλήγει η Επίκαιρη Ερώτηση του Χρήστου Μπουκώρου, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον αρμόδιο Υπουργό την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει