Αθίγγανοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. στη Λαμία (Photos)

Επιτέθηκαν απρόκλητα με πέτρες και καδρόνια στους αστυνομικούς…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα όταν 2 αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κάνοντας περιπολία στο Παγκράτι κοντά στο κτίριο των ΑμεΑ δέχθηκαν επίθεση από τους αθίγγανους στην περιοχή Βαλόγουρνα.

Αρχικά τους αστυνομικούς σταμάτησαν 2 μεθυσμένοι αθίγγανοι και τους ζήτησαν το λόγο για τον οποίο περνούν από την περιοχή τους. Άρχισαν να βρίζουν τους 2 άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., ενώ την ίδια στιγμή από το πουθενά εμφανίστηκαν περίπου 30 αθίγγανοι οι οποίοι τους επιτέθηκαν απρόκλητα με καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια. Θύματα της επίθεσης έπεσαν και περαστικοί πολίτες που περπατούσαν ή έκαναν ποδήλατο και μάλιστα μικρά παιδιά.

<<Σωθήκαμε από τα κράνη και τον εξοπλισμό που είχαμε>>, είπε αστυνομικός σε συνάδελφό του.

Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στην περιοχή. Ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται βλέποντας περιπολικά συμβατικά και μηχανές να καταφθάνουν με τις σειρήνες το ένα μετά το άλλο.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση και έγιναν αρκετές προσαγωγές και τουλάχιστον 3 συλλήψεις.

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής δήλωσαν στο LamiaReport.gr οργισμένοι, αφού όπως λένε η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν κάνει τίποτα.

Ο φακός του LamiaReport.gr ήταν εκεί:

Πηγή – LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει