Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Παντρεύονται το καλοκαίρι!

Πήραν την απόφαση να κάνουν το… μεγάλο βήμα!

Είναι δύο χρόνια μαζί και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην σχέση τους, αφού ταιριάζουν πολύ και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους είναι αχώριστοι.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, σύμφωνα με το περιοδικό YOU ετοιμάζονται να παντρευτούν το καλοκαίρι. Μάλιστα, το Μυστήριο, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στο «νησί των Ανέμων», που και οι δύο λατρεύουν και είναι και το μέρος όπου γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια. Το ζευγάρι ακόμα δεν έχει ορίσει ημερομηνία, αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού, αφού είναι και ο μήνας που ο αγαπημένος της έχει γενέθλια.

Η Αθηνά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει να ψάχνει για το νυφικό της. «Η Αθηνά είναι πολύ ευτυχισμένη και με τον Φίλιππο ζει τον απόλυτο έρωτα», αποκάλυψε φίλη της ηθοποιού στο YOU.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, πρόσφατα, το ζευγάρι στο Μοναστηράκι, όπου είχε πάει για να γευματίσει στο The Chill Pill, που ανήκει στον αδελφό της ηθοποιού, Νικήτα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει