Αισιοδοξία για τον Κώστα Βουτσά


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 22:04

Οι κοντινοί άνθρωποι του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, έχουν αρχίσει να αισιοδοξούν για την κατάσταση της υγείας του, μετά τα τελευταία καλά νέα που είχαν από τους θεράποντες ιατρούς.

Όπως δήλωσε η κόρη του ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, οι γιατροί του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού, λένε ότι η υγεία του βελτιώνεται αργά και σταθερά.

Αυτό κατά τους γιατρούς είναι σημάδι ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη θεραπεία.«Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η κ. Βουτσά, λέγοντας πως οι θεράποντες γιατροί του πατέρα της «έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται«.

«Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί ότι γνωστός ηθοποιός, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, 22:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει