Αιχμές Χρυσοβελώνη για τις οργανωτικές δομές του κινήματος των ΑΝ.ΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ισχύει ό,τι είπαμε προεκλογικά

Σαφείς αιχμές για τις οργανωτικές δομές του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αφήνει η βουλευτής του κόμματος και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε δήλωσή της και αφού ευχαριστεί όσους ψήφισαν τον συνδυασμό της, τονίζει με έμφαση πως «όσα υποστηρίξαμε προεκλογικά ισχύουν» και ασκεί κριτική στις δομές του κόμματος και στα μέσα που απαιτούνται για έναν προεκλογικό αγώνα.

Η δήλωση της βουλευτού είναι: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθειά μας για μιαν άλλη Θεσσαλία, όπως και εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν. Ό,τι είπαμε προεκλογικά ισχύει και μετά τις εκλογές. Μέσα από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο η «Θεσσαλία, η γη μας» θα συνεχίσει να διεκδικεί για τους Θεσσαλούς τα αυτονόητα. Την μείωση της φτώχιας και της ανεργίας που αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ στη περιφέρειά μας, μέσα από την βιώσιμη ανάπτυξή της με κέντρο τον άνθρωπο.

Σε ό,τι αφορά τα εκλογικά αποτελέσματα, οι συμπολίτες μας δυστυχώς ενέκριναν με την ψήφο τους – σε ποσοστό σχεδόν 60%- τις παρατάξεις εκείνες που παραπέμπουν στο Μνημόνιο και στις πιο καταστροφικές συνέπειές του για την Θεσσαλία. Θέλω να ελπίζω πως η χθεσινή στρεβλή εικόνα της περιφέρειάς μας, την ώρα που συνεχίζουμε να βιώνουμε μιαν ακραία ύφεση ακριβώς λόγω του Μνημονίου, θα αποκατασταθεί την ερχόμενη Κυριακή από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θεσσαλία.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» η κατά 50% άνοδος του ποσοστού μας στη Μαγνησία ασφαλώς και μας ικανοποιεί αλλά δεν αποτελεί λόγο για πανηγυρισμούς. Αντίθετα μάλιστα, το Κίνημα οφείλει άμεσα να επανεξετάσει και μάλιστα πολύ προσεκτικά τις οργανωτικές δομές του στις εκλογικές περιφέρειες όπου τα χθεσινά ποσοστά ήταν χαμηλά, παρά τον τιτάνιο αγώνα που έδωσαν μόνοι τους, με ανύπαρκτα οικονομικά μέσα και με τεράστιο πόλεμο που δέχθηκαν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι για τον οποίο αγώνα τους ευχαριστώ θερμά. Μόνο έτσι θα δώσουμε επιτυχημένα την επόμενη και σημαντικότερη μάχη, αυτή των εθνικών εκλογών».

Αντιμνημονική ψήφος στις Ευρωεκλογές

Αντιμνημονιακή ψήφος στις Ευρωεκλογές, είναι το σύνθημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και στη Μαγνησία. «Λένε ΟΧΙ» στην Ευρώπη των κερδοσκόπων και «ΝΑΙ» στην Ευρώπη της ισότητας των κρατών – μελών της», όπως υπογραμμίζει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Προσθέτει δε με έμφαση ότι η συμμετοχή στην κάλπη των Ευρωεκλογών είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν ριχθεί στη εκλογική μάχη των Ευρωεκλογών με γνώμονα μία Ευρώπη που θα αναγνωρίζει τα δικαιώματα της χώρας μας και θα αλλάξει πολιτική απέναντί της, τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας εντός του Κοινοβουλίου, που τάσσετε ευθύς εξαρχής από την γέννηση του, απέναντι σε όσους θέλουν την ομοσπονδοποίηση των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και σημειώνει: «Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» πιστεύουμε στην Ευρώπη των οραματιστών και λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη των κερδοσκόπων. Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των ίσων, ΝΑΙ στην Ευρώπη των εθνών – κρατών και λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη της Ομοσπονδίας. Μια ομοσπονδία όπου τα Κράτη συνθλίβονται κάτω από μία μπότα, που είναι η δύναμη των μεγάλων Κρατών που επιθυμούν, προσδοκούν και πλέον ανακοινώνουν και επίσημα ότι ο στόχος τους είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης και η κατάργηση των εθνών – κρατών. Στο ευρωπαϊκό περιβάλλον έχουμε δύο μεγάλα κόμματα: Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα που ξεκάθαρα πλέον ανακοινώνουν ότι σε αυτές τις Ευρωεκλογές θα ζητήσουν να εκλεγούν οι αντιπρόσωποι εκείνοι οι οποίοι θα προχωρήσουν στο μετασχηματισμό της Ευρώπης σε μία Ομοσπονδία, στην υποστολή των σημαιών, στην υποστολή των πολιτισμών, στην υποστολή της ιστορίας, στην ισοπεδοποίηση». Και καταλήγει ότι με βάση αυτή την απλή σκέψη θα πρέπει οι ψηφοφόροι να κάνουν την επιλογή τους για το ποιά ενωμένη Ευρώπη θέλουμε.

Ελεύθερη ψήφος στο Β΄ γύρο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ψήφο κατά συνείδηση στις Περιφερειακές Εκλογές του Β΄ γύρου της ερχόμενης Κυριακής είναι η πολιτική θέση του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» με επικεφαλής την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ο συνδυασμός δεν συμμετέχει στην επαναληπτική εκλογή της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και το μήνυμα σε όσους επέλεξαν να ψηφίσουν στον Α’ γύρο το ψηφοδέλτιο «Θεσσαλία, η γη μας» είναι ότι η επιλογή πλέον αφορά στον κάθε ψηφοφόρο προσωπικά. Υπενθυμίζει ωστόσο πως τόσο η ίδια η επικεφαλής όσο και οι άνθρωποι του συνδυασμού θα είναι παρόντες και ισχύει όσα ειπώθηκαν προεκλογικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει