Ακυρώθηκε το καμπ προετοιμασίας της εθνικής ανδρών με τις ΗΠΑ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, 21:54

Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το κοινό καμπ της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 13-22 Νοεμβρίου, όπως ενημέρωσε την ΚΟΕ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η Ομοσπονδία, με έγγραφό της στις 4 Νοεμβρίου, είχε αιτηθεί την πραγματοποίηση του καμπ με την επισήμανση ότι αρκετοί από τους αθλητές των ΗΠΑ ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Ο κ. Μαυρωτάς, που είναι και Συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, στην απάντηση του (6/11) επισημαίνει: «Αν και αναγνωρίζει η Επιτροπή τη σχολαστικότητα που τηρείτε τα μέτρα ως ομοσπονδία, θεωρεί πολύ παρακινδυνευμένο από υγειονομικής άποψης, στην παρούσα φάση της πανδημίας, όπου υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες δύο εβδομάδες, να έρθουν ξένοι αθλητές και τεχνικό προσωπικό από την Αμερική για κοινή προετοιμασία με Έλληνες αθλητές.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη όπως καταδεικνύουν τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται και η κατ’ εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από Έλληνες αθλητές της προολυμπιακής προετοιμασίας αποτελεί ήδη μια σημαντική υπέρβαση στη γενικότερη κατάσταση».

   


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, 21:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει