Ακύρωσε τις επισκέψεις σε Κορωπί και Σπάτα ο Αυγενάκης


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 11:26

O Λευτέρης Αυγενάκης είχε προγραμματίσει να βρεθεί σήμερα στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ωστόσο εν τέλει αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήθελε να δει από κοντά τις προπονήσεις των ομάδων οι οποίες πλέον γίνονται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού,  ωστόσο ανακοινώθηκε ότι ακυρώθηκαν οι επισκέψεις του σε Κορωπί και Σπάτα.

Αυτή η απόφαση του κ. Αυγενάκη ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τον χαρακτήριζε μη ευπρόσδεκτο στο Κορωπί.

«Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος», ανέφεραν μεταξύ αλλων οι πράσινοι.

Η ενημέρωση που δόθηκε από τη ΓΓΑ το πρωί της Πέμπτης ανέφερε ότι: «Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 11:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει