Ακύρωση συμμετοχής στα διεθνή σαλόνια του 2020 


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 11:07

Μετά τη BMW έρχονται και οι KTM, Husqvarna και Gas Gas να ανακοινώσουν την απόφασή τους να μη συμμετάσχουν στα φθινοπωρινά διεθνή σαλόνια μοτοσυκλέτας σε Κολωνία και Μιλάνο. 

Λόγος δεν είναι άλλος από την πανδημία του κορονοϊού, που οδηγεί όλους τους κατασκευαστές σε αναθεώρηση στρατηγικής όσον αφορά στην προώθηση των προϊόντων τους. Και όπως λένε οι Αυστριακοί, αυτό γίνεται προς το συμφέρον των εργαζομένων και των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΚΤΜ AG λέει τα εξής: 

“Ο σωστός σχεδιασμός τέτοιων γεγονότων κινδυνεύει σήμερα λόγω της αβεβαιότητας που περιβάλλει τους δημόσιους περιορισμούς συγκέντρωσης στις περισσότερες χώρες. Η επιτυχία των εκθέσεων μοτοσυκλέτας σε εσωτερικους χώρους σημαίναι πως εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες συγκεντρώνονται σε κλειστούς χώρους για πολλές ημέρες. Για τους λόγους αυτούς, η KTM AG έχει αναγνωρίσει τον αποκλεισμό τους ως τρόπο συμβολής στην ασφαλή και ισχυρή επιστροφή στην κανονική δραστηριότητα.

Οι μοτοσυκλέτες KTM, Husqvarna και Gas Gas που κατασκευάζουμε θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μέσα στα εργοστάσιά μας, έτσι ώστε να αποτελούν διαρκώς σύγχρονα και πρωτοποριακά μοντέλα. Το διοικητικό συμβούλιο της KTM AG επιθυμεί να ανακοινώσει ότι οι επόμενοι μήνες απαιτούν ένα “μικρό φρενάρισμα” και πως με λίγη υπομονή θα μπορέσουμε να ανοίξουμε και πάλι το γκάζι μέσα στο 2020”. 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 11:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει