Αλέφαντος: Ανύπαρκτοι Κοστάντσο, ΠΑΣΟΚ και το μυαλό του "Φετφα"!

Πάμε τώρα στα πολιτικά συνθήματα στο Καραϊσκάκη. Εγώ είμαι χρόνια ΠΑΣΟΚ, ήμουν φανατικός με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όμως.όταν ο ελληνικός λαός πεινάει, όταν τους κόβεις τους μισθούς και τις συντάξεις, όταν τους πνίγεις με τους φόρους, όταν τους χτυπάς συνεχώς στο κεφάλι, όταν σε υποδουλώνει η Ευρώπη και κάνεις ό,τι σου λένε, όταν ετοιμάζεσαι τώρα να φέρεις κι άλλα μέτρα, σήκω φύγε, δεν πάει άλλο! Έχει δίκαιο ο κόσμος. Έχει δίκαιο ο κόσμος. Δεν πάει άλλο με τίποτα.

Μην κάθεστε γαντζωμένοι στις καρέκλες και γελοιοποιείστε, σήμερα σας πετάνε γιαούρτια, αύριο θα χυθεί αίμα, τον βλέπω εξαγριωμένο το λαό.

Για να μην χάσετε τους βουλευτικούς σας μισθούς και τα υπουργικά εισοδήματα, κάθεστε γαντζωμένοι ρε. Γρήγορα εκλογές! Τέρμα. Να αποφασίσει ο λαός γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια και όχι τα ψέματα που μας έλεγε ως αντιπολίτευση ο Γιώργος.

Κι εσύ Παπούλια, το ωραιότερο που έχεις να κάνεις, είναι να παραιτηθείς και να πεις «κύριοι δεν αντέχω άλλο». Αυτό πρέπει να κάνεις ώστε να πάμε σε εκλογές. Ο Παπούλιας τα τσεπώνει τα 300 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ ο κόσμος πεινάει! Κάντε εκλογές, καταστρέψατε την ελληνική κοινωνία, δεν μπορείτε να παραμένετε στις καρέκλες σας άλλο. Δεν σας θέλει ο λαός.

ΠΗΓΗ: katimagiko.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει