Αλήθειες και ψέματα

Επιμέλεια: Κλεάνθης Γρίβας

Γνωρίζουμε καλά ότι μόνο η εξουσία είναι ικανή να οργανώνει πραγματικές συνωμοσίες και συνωμοσιολογία.

Οι άλλοι, που δεν είναι ικανοί για οργάνωση πραγματικών συνωμοσιών, ταξινομούνται σε δύο κατηγορίες: Στην πρώτη εντάσσονται όσοι κάνουν επικίνδυνη τεκμηριωμένη κριτική στην εξουσία. Στη δεύτερη, όσοι της εναντιώνονται απλώς αερολογώντας. Αλλά και οι δύο «εξουδετερώνονται» με τον ίδιο χαρακτηρισμό: «Συνωμοσιολόγοι»…

Σαν να πρόκειται για την ίδια κατηγορία ανθρώπων. Έτσι χάνουν πάντα επιστήμονες-διαμάντια και κερδίζουν πάντα οι «επιστήμονες»-σκουπίδια.

Μ’ άλλα λόγια, χάνει (πάντα) η κοινωνία και κερδίζει (πάντα) η εξουσία.

Ανατρέχοντας σε δημοσιεύματα κατανοεί αμέσως κανείς τους λόγους του «σταυρώματος» της Mikovits από τον Fauci (από το 1984 μέχρι σήμερα, αμετακίνητος στην -άκρως πολιτική- θέση του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων-NIAID, επί 36… χρόνια, έχοντας υπηρετήσει -στην κυριολεξία- ως σύμβουλος όλων των Αμερικανών προέδρων από τον Ρέιγκαν μέχρι σήμερα). Ρεκόρ Γκίνες.

Δείτε το άρθρο του Βήματος για τη Mikovits του 2009 (Ιός κρύβεται πίσω από τη χρόνια κόπωση, Το ΒΗΜΑ, 10 Οκτωβρίου 2009, https://www.tovima.gr/2009/10/10/science/ios-krybetai-pisw-apo-ti-xronia-kopwsi/).

Δείτε το video με την Judy Mikovits

Οι διαψεύσεις

Ισχυρισμός 1

Η διδακτορική διατριβή της Mikovits το 1991 έφερε επανάσταση στη θεραπεία του HIV/AIDS.

Διάψευση 1

Σύμφωνα με το περιοδικό Science, η διατριβή της δεν είχε καμία συμβολή στη θεραπεία του HIV/AIDS.

Ισχυρισμός 2

Η πρωτοποριακή της έρευνα προκάλεσε σοκ στην επιστημονική κοινότητα, καθώς αποκάλυψε ότι η κοινή χρήση ζωικών και ανθρώπινων εμβρυϊκών ιστών προκαλούσε καταστροφικές χρόνιες παθήσεις.

Διάψευση 2

Η εν λόγω έρευνα, 4 έτη μετά τη δημοσίευσή της, ανακλήθηκε, αφενός επειδή δεν κατέστη δυνατό να αναπαραχθούν τα αποτελέσματά της από μεταγενέστερες έρευνες, αφετέρου για λόγους κακής μεθοδολογίας, κυρίως επειδή αποδείχθηκε πως κατά την έρευνά της είχε προβεί σε «μαγείρεμα» δεδομένων.

Ισχυρισμός 3

Ο δρ Anthony Fauci χρηματοδοτήθηκε για να σκηνοθετήσει τη συγκάλυψη του μεγέθους της πανδημίας.

Διάψευση 3

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Fauci συμμετείχε σε κάποιου είδους συγκάλυψη ή ότι κάποιος χρηματοδοτήθηκε για αυτό. Ουδεμία τέτοια καταγγελία έχει υποβληθεί.

Ισχυρισμός 4

Η υδροξυχλωροκίνη είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την COVID-19.

Διάψευση 4

Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό τον ισχυρισμό ενώ επίσημοι οργανισμοί υγείας έχουν εκδώσει αυστηρές προειδοποιήσεις για τυχόν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Επιπρόσθετα υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να αυξήσει τη θνησιμότητα σε ασθενείς με COVID-19.

Ισχυρισμός 5

Το εμβόλιο κατά της γρίπης μπορεί να αυξήσει τη θνησιμότητα κατά 36% σε ασθενείς με COVID-19.

Διάψευση 5

Δεν υπάρχει ουδεμία απόδειξη πως το εμβόλιο της γρίπης δρα αρνητικά σε ασθενείς με COVID-19. Η έρευνα εξέτασε τέσσερις τύπους εποχιακών κορωνοϊών που προκαλούν κοινό κρυολόγημα, όχι τον SARS-CoV-2.

Ισχυρισμός 6

Ο νέος κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο.

Διάψευση 6

Ο ισχυρισμός ότι ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2 προέκυψε από εργαστηριακά πειράματα και από εκεί απελευθερώθηκε στον γενικό πληθυσμό δεν έχει καμία τεκμηρίωση. Αντιθέτως όσες μελέτες έχουν γίνει πάνω στο θέμα επιβεβαιώνουν ότι ο ιός προέκυψε φυσικά μέσω μετάλλαξης.

Επιπροσθέτως:

Η κ. Mikovits έχει σπουδάσει χημεία και κατέχει διδακτορικό τίτλο στη βιοχημεία και μοριακή βιολογία. Το 2006 άρχισε να διατυπώνει τη θεωρία πως ο «ξενοτροπικός ιός λευχαιμίας ποντικού» (XMRV), που είχε συντεθεί εργαστηριακά από τον συνδυασμό δυο ρετροϊών των ποντικών, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και μπορεί να προκαλέσει Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης, Αυτισμό, Πάρκινσον και Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Το 2007 δημοσίευσε έρευνα στο επιστημονικό περιοδικό Science συνδέοντας τον XMRV με την πρόκληση Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης. Το 2011, όμως, η έρευνά της ανακλήθηκε αφενός επειδή δεν κατέστη δυνατό να αναπαραχθούν τα αποτελέσματά της από μεταγενέστερες έρευνες, αφετέρου για λόγους κακής μεθοδολογίας, κυρίως επειδή αποδείχθηκε πως κατά την έρευνά της είχε προβεί σε «μαγείρεμα» δεδομένων.

Οι ισχυρισμοί της Mikovits πως ο XMRV έχει σχέση με τις ασθένειες που προαναφέραμε κατέρρευσαν οριστικά και αμετάκλητα το 2011 όταν και συνελήφθη, παρόλο που η ίδια κατά καιρούς ισχυρίζεται πως βρέθηκε υπό διωγμό επειδή «αποκάλυψε» πως τα εμβόλια περιέχουν ιούς. Ο λόγος όμως που συνελήφθη το 2011 ήταν επειδή διαπιστώθηκε ότι, κατά το διάστημα που εργαζόταν στο Whittemore Peterson Institute (WPI), υπεξαίρεσε 18 βιβλία σημειώσεων, τα οποία αναγκάστηκε να επιστρέψει. Παράλληλα παρακράτησε στοιχεία που άνηκαν στο Ινστιτούτο στο προσωπικό της laptop, σε flash drives και στο προσωπικό της email. Αφέθηκε ελεύθερη έναν μήνα αργότερα.

Anthony Fauci: Ένας Mr. Hyde που υποδύεται τον Dr. Jekyl

 

Από τον Robert F. Kennedy, Jr.,

Πρόεδρο της Children’s Health Defense

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

«Η Judy Mikovits είναι από τους πιο επιτυχημένους

επιστήμονες της γενιάς της»

Robert F. Kennedy, Jr.

 

 

https://childrenshealthdefense.org/news/thetruthaboutfaucifeaturingdrjudymikovits/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=bd0d2960-5713-42b6-a08ee3d73d1ba043

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

«Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακές μας;»

Juvenalis, Satires VI

 

• Ο dr Anthony Fauci, ο αποκαλούμενος και «America’s Doctor», διακατεχόμενος από απληστία για ισχύ και χρήμα, αντί να κάνει καριέρα στα ερευνητικά εργαστήρια, έκανε καριέρα στους διαδρόμους της εξουσίας στην Ουάσιγκτον, ως ο άνθρωπος για όλα τα αφεντικά, για όλες τις δουλειές και για όλες τις εποχές.

 

•Γεννήθηκε το 1940 στη Ν. Υόρκη. To 1966 πήρε πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Cornell. Το 1968 διορίζεται κλινικός βοηθός στο Εργαστήριο Κλινικής Έρευνας (LCI) του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων (NIAD). Το 1974 διορίστηκε επικεφαλής του Τμήματος Κλινικής Φυσιολογίας του LCI. To 1980 διορίστηκε επικεφαλής του Εργαστηρίου ΑνοσορρύθμισηςΤο 1984, πραγματοποιεί το φιλόδοξο όνειρό του: διορίζεται από τον πρόεδρο Ρέιγκαν στην (άκρως πολιτική) θέση του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων (NIAID), την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα (επί 36… χρόνια), έχοντας υπηρετήσει -στην κυριολεξία- ως σύμβουλος όλων των Αμερικανών προέδρων από τον Ρέιγκαν μέχρι σήμερα.

 

• Οι ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις του στην επιστημονική έρευνα για το ιό HIV (AIDS) -για την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων- προκάλεσαν την πλήρη διαστροφή της έρευνας, με αποτέλεσμα να είναι άμεσα υπεύθυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του HIV σε όλο τον κόσμο.

 

•Στην Washington DC, οι (τρομοκρατικές) τακτικές του Fauci αποτελούν κοινό μυστικό: Εκφοβισμός, εκφοβισμός, και ξανά, εκφοβισμός, σε συνδυασμό με την ανενδοίαστη περιφρόνησή του για την υγεία και την ασφάλεια του αμερικανικού λαού.


• Ο dr Anthony Fauci είναι ένας τυπικός εξουσιοφρενής, ένα θλιβερό ανθρωπάκι που διακατέχεται από το «σύνδρομο του ποδηλάτη»: προς τα πάνω «σκύβει» δουλοπρεπώς και προς τα κάτω «κλοτσάει» ανελέητα. Μ’ αλλά λόγια, είναι ένας ιδανικός ανενδοίαστος «λύκος» στον οποίο ανατέθηκε η φρούρηση της υγείας των προβάτων.

 

•Ο βίος και η πολιτεία του Anthony Fauci επαναφέρει το αιωνίως αναπάντητο ερώτημα: «Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;» (Juvenalis).

 

Ρίχνοντας ελάχιστο φως στο “βαθύ κράτος” της Big Pharma

 

• Στο άρθρο του Robert F. Kennedy, Jr., που ακολουθεί, παρατίθενται τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της dr Judy Mikovits βρέθηκε στο στόχαστρο του Anthony Fauci, επ’ αμοιβή συνεργάτη της Big Pharmaκαι χρηματοδότη του Ινστιτούτου Ιολογίας του Ουχάν για την έρευνα στους κορωνοϊούς (με χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων).

 

•Ένα μέρος συνέντευξης της Judy Mikovits ανέβηκε στο YouTube, αλλά αποσύρθηκε αμέσως. Τα στοιχεία που παρουσίαζε η dr Mikovits ήταν πολύ σοβαρά για να τα «αντέξει» η μαφία της Big Pharma, ο κ. Fauci και οι συνεργάτες του που χαρακτήρισαν την dr Mikovots «συνωμοσιολόγο».

 

Μόνο η εξουσία είναι ικανή να οργανώνει πραγματικές συνωμοσίες και να παράγει συνωμοσιολογία προς ίδιον όφελος. Οι άλλοι, που δεν είναι ικανοί για την οργάνωση πραγματικών συνωμοσιών, ταξινομούνται σε δύο κατηγορίες:

 

Στην πρώτη εντάσσονται όσοι κάνουν τεκμηριωμένη και, συνεπώς, επικίνδυνη κριτική στην εξουσία. Στη δεύτερη, όσοι νομίζουν ότι εναντιώνονται στην εξουσία, απλώς αερολογώντας.

 

Αλλά και οι δύο «εξουδετερώνονται» με τον ίδιο χαρακτηρισμό: Συνωμοσιολόγοι…

Σαν να πρόκειται για την ίδια κατηγορία ανθρώπων.

 

 

Δείτε:

 

Το βίντεο που αποσύρθηκε από το YouTube αμέσως μόλις αναρτήθηκε (με ελληνικούς υπότιτλους):

Η dr Judy Mikovits για τα ψεύδη της προπαγάνδας και τα εγκλήματα

 

Ο Γερμανός καθηγητής SucharitBhakdiεπί 20 χρόνια διευθυντής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου του Meinz, κατεδαφίζει το lockdown (με ελληνικούς υπότιτλους):

 

 

 

 

 

 

Η αλήθεια για τον (καθ’ όλα αν)αξιότιμο κ. Anthony Fauci

 

 

 

στην υπόθεση της dr Judy Mikovits

Οι παρεμβάσεις του στην έρευνα για τον ιό HIV

 

Από τον Robert F. Kennedy, Jr.,

Πρόεδρο της Children’s Health Defense

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

Η dr Judy Mikovits εντάχθηκε στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) το 1980 ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη μοριακή ιολογία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου και είχε 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης ρετρο-ιολογίας. Βοήθησε τον dr Russetti να απομονώσει τον ιό του HIV και να τον συνδέσει με το #AIDS το 1983. Ο προϊστάμενος της dr Mikovits και επικεφαλής των NIH, Anthony Fauci καθυστέρησε επί 6 μήνες τη δημοσίευση αυτής της κρίσιμης μελέτης προκειμένου να επιτρέψει στον προστατευόμενό του Robert Gallo να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει και να διεκδικήσει τα εύσημα (επιστημονικά και οικονομικά). 

 

Η καθυστέρηση της εφαρμογής των μαζικών εξετάσεων για τον ιό HIV επί 6 και πλέον μήνες επέτρεψε στο AIDS να εξαπλωθεί περαιτέρω σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό βοήθησε τον Fauci να προωθηθεί σε μια θέση πολιτικής ισχύος, αυτή του διευθυντή του NIAD (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων – National Institute of Allergy and Infectious Diseases-NIAID), την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

 

Το 2006, η dr Judy Mikovits έγινε διευθύντρια του Ινστιτούτου Νευρο-Ανοσολογικών Νόσων του Whittemore Peterson και συνεργάστηκε με τον dr Ruscetti αναζητώντας την αιτία του Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης (CFS) το οποίο είχε εξελιχθεί ξαφνικά σε επιδημία στη δεκαετία του 1980. Αλλά η ανδροκρατούμενη ηγεσία της ιατρικής κοινότητας χαρακτήρισε τη CFS ως «ψυχοσωματική “γρίπη των γιάπις”» που προκλήθηκε όταν ανταγωνιστικές γυναίκες εισέβαλαν στις θέσεις εργασίας των εταιριών.

 

Η dr Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των προσβεβλημένων γυναικών έφερε έναν ιό που ονομάζεται ΧΜRV (xenotropicmurineleukemiavirus-relatedvirus), ο οποίος αποτελεί το σημαντικότερο -ή και το μοναδικό- αίτιο της εκδήλωσης της Χρόνιας Κόπωσης. Πολλές γυναίκες με τον ιό XMRV έφεραν στον κόσμο παιδιά που ανέπτυξαν αυτισμό.

 

(ΣτΕ: Ο ιός XRMV είναι ένας ρετροϊός που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 2006 από την dr Judy Mikovits ως ένα φαινομενικά νέο ανθρώπινο παθογόνο που βρέθηκε σε δείγματα ιστών από άνδρες με καρκίνο του προστάτη. Οι αρχικές αναφορές σύνδεσαν τον ιό με τον καρκίνο του προστάτη και με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και πυροδότησαν την έρευνα για τον XMRV ως πιθανή αιτία πολλών άλλων παθολογικών καταστάσεων και των ανησυχιών για ασφάλεια του χορηγούμενου αίματος (συμβάλλοντας στην αυστηροποίηση των ελέγχων του) και των εμβολίων).

 

Το 2009, οι dr Mikovits και Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους στο περιοδικό Science . Όμως το ερώτημα παρέμεινε: Πώς μπήκε το XMRV σε ανθρώπους;

 

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές το οποίο είχε αποτέλεσμα την εκδήλωση της γνωστής «Επιδημίας Νοσοκομείου του ΛοςΆντζελες του 1934». Επρόκειτο για ένα εμβόλιο που καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών. Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

 

Οι μελέτες της dr Judy Mikovits έδειξαν ότι ο ιός XMRV υπήρχε στα εμβόλια MMR, Polio και Ιαπωνικής Εγκεφαλίτιδας (Encephalitis) που χορηγήθηκαν σε παιδιά και σε στρατιώτες στις ΗΠΑ. Το XMRV είναι τόσο επικίνδυνο που η απλή παρουσία ιστού ποντικού σε εργαστήριο μπορεί να μολύνει άλλους ιστούς στο ίδιο δωμάτιο.

 

Ο dr Fauci διέταξε την Judy Mikovits να κρατήσει κλειστό το στόμα τηςΌταν αυτή αρνήθηκε, κατάσχεσε παράνομα τα βιβλία εργασίας και τους σκληρούς δίσκους της, την εκδίωξε από τη θέση της σε κυβερνητική υπηρεσία, της στέρησε τη δυνατότητα να παίρνει ερευνητικές επιχορηγήσεις από τα NIH, πράγμα που τερμάτισε την επιστημονική της καριέρα. Αλλά ο επικίνδυνος ιός XMRV -υπό την προστασία του Fauci-εξακολουθεί να παραμένει στα εμβόλια στις ΗΠΑ.

 

 

 

Η μεταγραφή βίντεο

 

Η dr Judy Mikovits, κάτοχος διδακτορικού στη βιοχημεία και τη μοριακή βιολογία στο Πανεπιστήμιο George Washington, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη μοριακή ιολογία του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, διευθύντρια ερευνών για τις Νευρο-Ανοσοπάθειες του Ινστιτούτου Whittemore Peterson, και αναγνωρισμένο σημαντικό ερευνητικό έργο, έγινε δύο φορές στόχος του (αν)εντιμότατου Anthony Fauci.

 

Στην Washington DC, οι (τρομοκρατικές) τακτικές του Fauci αποτελούν κοινό μυστικό: Εκφοβισμός, εκφοβισμός, και ξανά, εκφοβισμός, σε συνδυασμό, με την ανενδοίαστη περιφρόνησή του για την υγεία και την ασφάλεια του αμερικανικού λαού.

 

Η Dr. JudyMikovits ήταν ένας από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες της γενιάς της. Είχε μια 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ρετρό ιολογίας του ανθρώπου.

 

Το πρώτο επεισόδιο του Fauci: Υποκλοπή Εργασιών

 

Mikovits: Ανέλαβα εργασία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου. Ήμουν υπό την καθοδήγηση του Frank Ruscetti. Απομόνωσα τον ιό HIV από το αίμα και το σάλιο, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη απομόνωση του HIV από τον dr. Luc Montagnier και την περιγραφή του HIV ως πιθανού αιτιολογικού παράγοντα του AIDS. Αρνήθηκα να το κάνω γιατί είναι ανήθικο.

 

Και τότε, παρενέβη ο Anthony Fauci.

 

Mikovits: Κάποια στιγμή που ο Frank Ruscetti έλειπε από την πόλη, μου τηλεφώνησε ο dr Fauci και ζήτησε να του παραδώσω το χειρόγραφο της εργασίας μας που αφορούσε την απομόνωση και την επιβεβαίωση του HIV, ενώ ήταν ακόμα σε διαδικασία να δημοσιευθεί. Αρνήθηκα να το κάνω γιατί ήταν ανήθικο. Αυτά τα χειρόγραφα είναι εμπιστευτικά και μόνο οι συγγραφείς μπορούν να δώσουν ένα αντίγραφο.

 

Τα πρότυπα ηθικής και ηθικού θάρρους της dr Mikovits είναι απαράμιλλα.

 

Mikovits: Ο Fauci με απείλησε ότι θα με απολύσει για ανυπακοή, αλλά αρνήθηκα και πάλι. Αυτό που μου ζητούσε ήταν ανήθικο.

 

Mikovits: Όταν ο Frank Ruscetti επέστρεψε λίγες εβδομάδες αργότερα, έδωσε το χειρόγραφο στον dr Fauci, ο οποίος καθυστέρησε σκόπιμα τη δημοσίευση της εργασίας μας προκειμένου ο προστατευόμενός του dr Robert Gallo, να έχει τον χρόνο  να την αντιγράψει και να τη δημοσιεύσει πριν από μας.

 

Στις 4 Μαΐου 1984, ο dr Robert Galo δημοσίευσε μια διάσημη σειρά μελετών δείχνοντας ότι ένας ρετροϊός που είχε απομονώσει ο ίδιος ήταν η αιτία του AIDS.

 

Η ιδιοποίηση της εργασίας της δεν ήταν το μόνο κακό. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησε επί πολλούς μήνες την ανάπτυξη των τεστ ελέγχου με αποτέλεσμα τη διάδοση του HIV στον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

 

Καθοδηγούμενος από την απληστία και τον νεποτισμό (ευνοιοκρατία), ο Anthony Fauci -ο αποκαλούμενος και «America’sDoctor»– είναι άμεσα υπεύθυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του HIV σε όλο τον κόσμο.

 

Αντί να τιμωρηθεί για τις πράξεις του, έξι μήνες αργότερα διορίστηκε διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, μια θέση που εξακολουθεί να κατέχει σήμερα.

 

Το δεύτερο επεισόδιο του Fauci:

 

Mikovits: «Το 2006 συνέστησα και ανέπτυξα το πρώτο Ινστιτούτο Νευροανοσοπάθειας για τη μελέτη της αιτίας και της θεραπείας του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης (CFS)».

 

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είχε καταστεί επιδημία στη δεκαετία του 1980. Οι γιατροί απέρριψαν την ασθένεια ως ψυχοσωματική «γρίπη των γιάπις». Το CFS έπληξε κυρίως γυναίκες. Η ιατρική κοινότητα υπέθεσε ότι ήταν σωματικά και συναισθηματικά εύθραυστα και σπασμένα υπό την πίεση των εταιρικών θέσεων εργασίας.

 

H dr Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των γυναικών που έπασχαν από CFS είχαν έναν ιό ποντικού που ονομάζεται XMRV (Ιός που σχετίζεται με την ξενοτροπική λευχαιμία των μυών) που εμφανίστηκε σε υγιείς γυναίκες μόνο το 4% του χρόνου. Το XMRV σχετίζεται επίσης με καρκίνους, όπως του προστάτη, του στήθους και των ωοθηκών, τη λευχαιμία και το πολλαπλό μυέλωμα. Πολλές γυναίκες με τον ιό XMRV έφεραν στον κόσμο παιδιά που εμφάνισαν αυτισμό.

 

Το 2009, οι dr Mikovits και Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους στο περιοδικό Science . Όμως το ερώτημα παρέμεινε: Πώς μπήκε το XMRV σε ανθρώπους;

 

Mikovits: «Στη συνέχεια, το 2011, η έρευνά μας κατέληξε στο ότι ο ιός είχε εισέλθει σε ανθρώπους μέσω της μετάγγισης μολυσμένου αίματος και εμβολίων».

 

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές, που είχε αποτέλεσμα την εκδήλωση της «Επιδημίας στο Νοσοκομείο του Λος Άντζελες του 1934». Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικώνΟι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

 

Το XMRV είναι τόσο επικίνδυνο που η απλή παρουσία ιστού ποντικού σε ένα εργαστήριο μπορεί να μολύνει άλλους ιστούς στον ίδιο χώρο.

 

Οι μελέτες της dr. Mikovits απέδειξαν ότι ο ιός XMRV υπάρχει στα εμβόλια MMR και της πολιομυελίτιδας που χορηγούνται στα παιδιά και στο εμβόλιο της ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας που χορηγείται στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ.

 

Οι κίνδυνοι των εμβολίων που καλλιεργούνται σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικιών αναγνωρίζονται ευρέως.

 

Όπως παραδέχεται η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, «το εμβόλιο που προέρχεται από τον εγκέφαλο του ποντικού έχει συσχετιστεί με σοβαρές αλλεργικές και νευρολογικές παρενέργειες».

 

Mikovits: «Ανακαλύψαμε ότι αυτός ο ρετροϊός ποντικού προκαλούσε μια ανησυχητική εθνική κρίση υγείας. Αυτό συμβαίνει όταν το χορηγούμενο αίμα και τα εμβόλια είναι μολυσμένα με ρετροϊούς ποντικών πολλών στελεχών».

 

Καθώς η dr Mikovits και η ομάδα της ετοιμάστηκαν να κρούσουν συναγερμό, ο dr Fauci χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να την αναγκάσει να σιωπήσει.

 

Dr. Mikovits: «Αυτό που έκαναν οι Anthοny Fauci, Ian Lipkin και Harold Varmus ήταν να με πιέσουν να σιωπήσω και να αποσύρω τις εργασίες μας. Αρνήθηκα ξανά».

 

Ο Anthony Fauci έβαλε την καριέρα του και το Πρόγραμμα Εμβολιασμού υπεράνω της υγείας και της ασφάλειας όλων των Αμερικανών.

 

Mikovits: «Όταν αρνήθηκα να σιωπήσω, ο Dr. Fauci εισέβαλε (στο εργαστήριο) και διέταξε να κατασχεθούν οι υπολογιστές και τα σημειωματάριά μου και ενορχήστρωσε την ανάκληση της εργασίας μας από την επιστημονική επιθεώρηση Science».

 

Ο dr Fauci έκανε κατάχρηση της εξουσίας του και κακή χρήση της θέσης του.

 

Mikovits: «Στη συνέχεια, αφαίρεσε όλη μου τη χρηματοδότηση και με εμπόδισε να βρω δουλειά σε κυβερνητική έρευνα από το 2012 και μετά».

 

Εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανοί μπορεί να έχουν κάνει εμβόλια μολυσμένα με τον ιό XMRV.

 

Ο Anthony Fauci, ο επονομαζόμενος και America’s Doctor, είναι αποτυχημένος.

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε;

 

Robert F. Kennedy, Jr.

 

Ιός κρύβεται πίσω από τη χρόνια κόπωση

 

Το ΒΗΜΑ Team

10 Οκτωβρίου 2009

https://www.tovima.gr/2009/10/10/science/ios-krybetai-pisw-apo-ti-xronia-kopwsi/

 

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Το αίτιο που κρύβεται πίσω από το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης πιστεύουν ότι ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες. Ερευνητές του Ινστιτούτου Whittemore Ρeterson στη Νεβάδα αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Science» ότι το σύνδρομο που αλλιώς αποκαλείται Μυαλγική Εγκεφαλομυελίτιδα (ΜΕ) φαίνεται να συνδέεται με έναν ρετροϊό ο οποίος συνήθως προσβάλλει ποντίκια αλλά παράλληλα εντοπίζεται και σε ασθενείς με καρκίνο του προστάτη.

 

Αν και τα μέχρι στιγμής δημοσιευμένα στοιχεία δεν αποδεικνύουν αιτιώδη σχέση μεταξύ του ιού και του συνδρόμου, σύμφωνα με τους ερευνητές, τελευταία δεδομένα της ομάδας τα οποία δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη, μαρτυρούν ότι ο συγκεκριμένος ρετροϊός, ο οποίος ονομάζεται ΧΜRV (xenotropicmurineleukemiavirus-relatedvirus), αποτελεί το σημαντικότερο ή και το μοναδικό αίτιο εμφάνισης της χρόνιας κόπωσης.

 

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης «πλήττει» περί τα 17 εκατ. άτομα παγκοσμίως. Οι ασθενείς ταλαιπωρούνται πολύ διότι τα συμπτώματα του συνδρόμου (η χρόνια κόπωση και οι πόνοι στα άκρα) δεν βελτιώνονται ούτε όταν το άτομο ξεκουράζεται. Τη δεκαετία του 1980 το σύνδρομο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και αντιπαραθέσεις καθώς αρκετοί ειδικοί αμφισβήτησαν ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη ασθένεια. Τα νέα ευρήματα όμως αποδεικνύουν την ύπαρξη του συνδρόμου και παράλληλα δείχνουν έναν τρόπο για την αντιμετώπισή του.

 

Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, ο ιός ΧΜRV εντοπίστηκε στους 68 από τους 101 Αμερικανούς ασθενείς με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης που μελετήθηκαν. Την ίδια στιγμή ανιχνεύθηκε μόλις σε 8 από τα 218 άτομα που δεν έπασχαν από χρόνια κόπωση.

 

Η επικεφαλής των ερευνητών dr Judy Mikovits ανέφερε μάλιστα ότι ακόμα πιο «φρέσκα», αδημοσίευτα δεδομένα αποκάλυψαν ότι το 95% των ασθενών με το σύνδρομο είχαν αντισώματα ενάντια στον ιό, γεγονός που μαρτυρεί ότι είχαν μολυνθεί με τον ΧΜRV ο οποίος μπορεί να βρίσκεται επί έτη σε «ύπνωση» στο DΝΑ του ατόμου. Η ομάδα αναλύει αυτή τη στιγμή άλλα 500 δείγματα αίματος ασθενών από το Λονδίνο και, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι ο ιός είναι παρών στη συντριπτική πλειονότητά τους. Αν τα ευρήματα επιβεβαιωθούν και από άλλες ερευνητικές ομάδες, τότε ίσως μελλοντικά το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης να θεραπεύεται με αντιικά φάρμακα, όπως αυτά που χορηγούνται για τον ιό ΗΙV του ΑΙDS. Είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθεί και ένα προληπτικό εμβόλιο για το σύνδρομο.

 

Η dr Mikovits υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος ιός ξεκίνησε από τα ποντίκια, πέρασε το «φράγμα των ειδών» και άρχισε να μολύνει ανθρώπους, όπως έχει συμβεί με πολλούς άλλους ιούς που πλήττουν τον άνθρωπο.

 

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι πρόσφατα ο συγκεκριμένος ιός συνδέθηκε και με τον καρκίνο του προστάτη. «Η ανακάλυψη του ΧΜRV σε ό,τι αφορά δύο σοβαρές ασθένειες, τον καρκίνο του προστάτη και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για πρόληψη αλλά και για θεραπεία και των δύο ασθενειών» σημείωσε ένας από τους ειδικούς που συμμετείχαν στη νέα μελέτη, ο καθηγητής Ρόμπερτ Σίλβερμαν από την Κλινική Κλίβελαντ στο Οχάιο.Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει