Ανήλικος δραπέτης από το Ίδρυμα Αγωγής Βόλου έκανε κλοπές και εκβιασμούς στη Κορινθία

Από κλοπές σε οχήματα και εκβιασμούς σε βάρος των ιδιοκτητών τους εξασφάλιζε χρήματα ένας «άγουρoς» κακοποιός ηλικίας μόλις 13 χρόνων, που είχε αποδράσει πριν από 15 ημέρες από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν με απόφαση του ανακριτή Ηλείας!

Συνεργούς του στις παρανομίες, ο δραπέτης είχε άλλο ένα τσιγγανόπουλο ηλικίας 15 χρόνων που συνελήφθη μαζί του και έναν ακόμη άγνωστο που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Οι τρεις τους διέρρηξαν την Πέμπτη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Βέλο Κορινθίας και έκλεψαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας που είχε μέσα χρήματα, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Αλλά και την Τετάρτη, είχαν κλέψει από το Κιάτο μια μοτοσικλέτα και απαιτούσαν εκβιαστικά από συγγενή του ιδιοκτήτη να τους δώσει 50 ευρώ για να την επιστρέψουν! Τα κλεμμένα αντικείμενα και η μηχανή βρέθηκαν στην κατοχή των δυο πιτσιρικάδων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές ή εκβιασμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει