Αναβολή της εκδήλωσης της παράταξης “Έμποροι έτοιμοι για όλα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

“Ληξιπρόθεσμες οφειλές ΟΑΕΕ, κατασχέσεις ΚΕΑΟ, κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, πως να απαντήσουμε νομικά, κοινωνικά, συλλογικά”

Εξαιτίας της 3ήμερης αποχής των δικηγόρων από το καθήκοντά τους (19-20-21 Νοέμβρη 2014) η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης κ. Γαλλιού Μαρία (νομικός σύμβουλος της ΟΕΣΘ) δεν θα μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να τοποθετηθεί με την ιδιότητα της νομικού. Εξαίτίας αυτής της εξέλιξης η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 19/11/14 στις 18.30 στο Αχίλλειο αναβάλλεται.

Η αποχή των δικηγόρων γίνεται ως αντίδραση στις προθέσεις της κυβέρνησης να αλλάξει ο υπάρχον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας σε πολύ χειρότερη κατεύθυνση, ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, όπως ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και συζητήσεις αλλά κυρίως Γενικές Συνελεύσεις, ούτως ή άλλως και ανεξάρτητα από την παρουσία νομικών. Κι αυτό γιατί τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπσσχολούμενους είναι τεράστια. Όμως με δεδομένο ότι στην εκδήλωση αυτή ο στόχος, για να πάρουν το λόγο κι όσοι θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση για ερωτήσεις προς τη νομικό σύμβουλο, καθιστά την παρουσία της νομικού συμβούλου καταλυτική και σημαντική.

Με βάση τα παραπάνω η εκδήλωση αναβάλλεται (δεν ακυρώνεται) και θα πραγματοποιηθεί μόλις λήξει η αποχή των δικηγόρων, ελπίζουμε με νικηφόρο τρόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει