ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ το ΧΑΡΑΤΣΙ… θα το ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ..

ΓΙΑΤΙ;

1) ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)… ΚΟΙΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ! ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΗΣΤΕΙΑ!

2) ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ!) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

3) ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ

4) ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ… ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΑΠΟΣΥΣΡΘΕΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ)

5) ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 80%!! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ!.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΓΙΑΤΙ;

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει