ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ από την ΕΛ.ΑΣ. ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου για χειροδικία του προέδρου των Ιατρών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Με εντολή εισαγγελέα αστυνομικοί άνοιξαν το γραφείο του Διοικητή, ο οποίος παραμένει άφαντος

Παρασκευή 22 Φλεβάρη, ώρα 11.30 περίπου το πρώι και δύο γυναίκες, μητέρα και γιαγιά νεαρού, που λίγους μήνες πριν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και σήμερα νοσηλεύεται σε κέντρο Αποκατάστασης, περνούν την πόρτα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, ώστε να ζητήσουν την συμβουλή του ιατρού και συνάμα προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών, Νίκου Χαυτούρα, για χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθεί ο νεαρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς και να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα έχει κάνει για την περιπέτεια του νεαρού.

Ο γιατρός, παρόλη την κούραση λόγω της τρέχουσας εφημερίας του, στο διάλειμμά του δέχεται τις γυναίκες, τις ακούει, τις συμβουλεύει και τις ξεπροβοδίζει, με σκοπό την ολιγόλεπτη ανάπαυσή του και την συνέχεια της εφημερίας και των εξετάσεών του.

Τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ακολουθεί ο με υπουργική απόφαση υπό απόλυση, έως ότου δημοσιευτεί σε Φ.Ε.Κ., Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Αριστείδης Ζαχαρόπουλος. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες, στη διαδρομή προς τον ανελκυστήρα, τις σταματάει και τις πιέζει να ομολογήσουν ότι νωρίτερα πραγματοποίησαν εξωτερική επίσκεψη στο γραφείο του γιατρού, πράγμα που φυσικά αρνήθηκαν.

Η γιαγιά του νεαρού επιστρέφει στο γραφείο του γιατρού, του γνωστοποιεί το συμβάν και εκεί εμφανίζεται και πάλι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με τον γιατρό αλλά και παρόντες στο συμβάν μάρτυρες, ο Διοικητής, γνωστός για την απρεπή συμπεριφορά του, γεγονός που οδήγησε και στην ως άνω υπουργική απόφαση για απομάκρυνσή του, ξέφυγε των ορίων, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και στο σημείο της χειροδικίας εναντίον του γιατρού.

IMG_0253.jpg

Το αποτέλεσμα ήταν, το Νοσοκομείο να στερηθεί τις υπηρεσίες του γιατρού, αφού λόγω του συμβάντος ανέβασε πίεση και βρέθηκε ο ίδιος στα επείγοντα και από εκεί στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας της Παθολογικής Κλινικής, μηνύοντας τον Διοικητή, ο οποίος μετά το συμβάν αγνοείται.

IMG_0256.jpg

Άμεσα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, με τους κληθέντες αστυνομικούς να παραμένουν για ώρες έξω από το γραφείο του, να δίδεται ακόμα και εισαγγελική εντολή για το άνοιγμά του, για το οποίο επιστρατεύτηκε κλειδαράς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού ο Διοικητής Ζαχαρόπουλος δεν βρέθηκε ούτε στην οικεία του στον Αλμυρό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. μέχρι και την λήξη του αυτοφώρου, δηλαδή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

IMG_0257.jpg

Ο ίδιος βέβαια, το απόγευμα της Παρασκευής και δηλώνοντας άγνοια για την αυτόφορη διαδικασία και αμφισβητώντας την υπουργική απόφαση εναντίον του, εμφανίστηκε στα ερτζιανά και πιο συγκεκριμένα στο συνεργαζόμενο με το “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου, αθηναϊκό ραδιόφωνο “Alpha 98,9 F.M.”.

Ακούστε λοιπόν τις σχετικές του δηλώσεις:

e-Volos.gr: Δηλώσεις Διοικητή Νοσοκομείου Βόλου Αρ. Ζαχαρόπουλου by user521227250

Στην ίδια συχνότητα δηλώσεις έκανε και ο παθών ιατρός Νίκος Χαυτούρας, οι οποίες έχουν ως εξής:

e-Volos.gr: Δηλώσεις προέδρου Νοσοκομειακών Ιατρών Βόλου Ν. Χαυτούρα by user521227250

Nωρίτερα, η πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Βόλου, είχε αφηγηθεί στο e-Volos.gr:


Αμέσως μετά την ενημέρωσή του, στο Νοσοκομείο του Βόλου μετέβη άμεσα και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Λάζαρος Μακρής, ο οποίος συναντήθηκε με τον υποδιοικητή και μέλη του Δ.Σ. αλλά και με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, ακούγοντας τα παράπονά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν εβδομάδες ο εν λόγω Διοικητής κατηγορείται ότι χειροδίκησε και εναντίον της Νομικής Συμβούλου του Νοσοκομείου Βόλου.

H συνέχεια…; Στα χέρια του Υπουργού!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει