Ανακοίνωσε τον Μπαράνκο η ΑΕΛΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 18:50

Την απόκτηση του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου για τα επόμενα 3,5 χρόνια ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στη σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας τονίζεται δε πως σημαντικό ρόλο για την παραχώρηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού διαδραμάτισε η προσωπική σχέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκου, με τον Αλέξη Κούγια «παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα».

«Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την αγορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, του ηλικίας 23 ετών σέντερ φορ Bruno Barranco.

O Bruno Barranco είναι Αργεντίνος, αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την επιλογή του να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, λόγω της προσωπικής σχέσης με τον κ. Κούγια και παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου, ο οποίος έχει κάνει μία επανεκκίνηση ώστε να κατακτήσει στο μέλλον την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στην Λάρισα, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και τέστ Covid19.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, παρουσία και του εκπροσώπου, πρώην ποδοσφαιριστή και της ΑΕΛ, Lionel Potsi».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 18:55Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει