Ανακοίνωση Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο»

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κατόπιν εγγράφου του Δήμου Βόλου για τον καθαρισμό του οικοπέδου ιδιοκτησίας του νοσοκομείου που βρίσκεται επί της οδού Όγλ και Αλεξάνδρας, για λόγους καθαριότητας και αισθητικής, υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου καθάρισαν το οικόπεδο.

Στη συνέχεια η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου ζήτησε από την ομόλογό της του Δήμου Βόλου την απομάκρυνση των σκουπιδιών και των παλαιών κατασκευών που είχαν συσσωρευτεί, όπως απαιτεί η συνήθης πρακτική. Το οικόπεδο σφραγίστηκε και κλειδώθηκε με λουκέτα από τις Υπηρεσίες του νοσοκομείου μας , προκειμένου το νοσοκομείο να προβεί σε διαγωνισμό για ενοικίαση του χώρου αυτού για parking αυτοκινήτων υλοποιώντας απόφαση του Συλλογικού Οργάνου Διοίκησης που είναι το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Το οικόπεδο κλειδώθηκε την Παρασκευή 28-11-2014. Το Σάββατο 29-11-2014 υπηρεσιακοί παράγοντες διαπίστωσαν την παραβίαση, αφαίρεση και κλοπή της κεντρικής συρόμενης πόρτας επί της οδού Αλεξάνδρας, καθώς και την καταστροφή των λουκέτων.
Σχετική καταγγελία έγινε από το διοικητή του νοσοκομείου προς το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου το Σάββατο 29-11-2014 το βράδυ.

Αυτά για το ιστορικό της υπόθεσης. Όσον αφορά τα επόμενα βήματα δηλώνουμε προς κάθε αποδέκτη και προς την κοινωνία του Βόλου συνολικά, τα παρακάτω:
1. Το νοσοκομείο ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ενοικίαση του οικοπέδου ως parking στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του νοσοκομείου μας.
2. Κάθε προσπάθεια για εισβολή και λεονταρισμούς από οποιαδήποτε αυτόκλητο υπερασπιστή της τάξης και της νομιμότητας θα αντιμετωπιστεί όχι μόνο από τα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου, αλλά φανταζόμαστε και ελπίζουμε, από τη συντεταγμένη πολιτεία, τα όργανα και τους θεσμούς της.

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΤΣΑΚΝΑΚΗ-ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΟΒΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΤΡΩΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει