Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και ΚΕΔΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 16:57

Η ΠΑΕ Βόλος με σημερινή ανακοίνωσή της κάνει σκληρή κριτική στην ΚΕΔ με αφορμή τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ και ζητά την εκκαθάριση όσων διαιτητών δεν αξίζουν να παίζουν ούτε στα τοπικά. Η θεσσαλική ομάδα ζητά από τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να τελειώσει όλους τους διαιτητές που «δεν αξίζουν να σφυρίζουν ούτε σε τοπική κατηγορία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την καταδικαστική για την ομάδα μας διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον μη χρήζοντα περαιτέρω συστάσεων “διαιτητή” Γιάννη Παπαδόπουλο και καθώς η κατάσταση αυτή φαίνεται ότι έχει παγιωθεί, βυθίζοντας σε ανυποληψία το ποδόσφαιρο με όσους έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα να το “καθαρίσουν” να παραμένουν ύποπτα αδιάφοροι, περιοριζόμαστε απλώς να εκφράσουμε την ευχή και την ελπίδα μας ότι είτε ο κ. Κλάτενμπεργκ, είτε όποιος τον διαδεχθεί, θα αντιδράσουν στα όσα απαράδεκτα τεκταίνονται και επιτέλους θα πράξουν τα δέοντα.

Με Γιάννηδες Παπαδόπουλους, Κουτσιαύτηδες και Τζήλους και τους άλλους που χρόνια τώρα υπηρετούν ένα γνωστό σύστημα που με τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις του κρατούν καθηλωμένο σε ένα τέλμα το ποδόσφαιρό μας και το βουλιάζουν στερώντας του το αύριο και την προοπτική, δεν πάμε πουθενά. Μόνο με την εκκαθάριση τέτοιων “διαιτητών” που δεν αξίζουν ούτε για να σφυρίζουν σε τοπική κατηγορία μπορούμε να ελπίζουμε. Αλλιώς καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο…»


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 16:58Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει