Ανακοίνωση Μουλά για την κοπή πίτας του Κ.Λ.Β.

“Απαράδεκτη η στάση της ηγεσίας του τοπικού Λιμενικού Σώματος Βόλου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Κατά την σημερινή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο σαλόνι του πλοίου ακτοπλοϊκής γραμμής, υπό την αιγίδα του τοπικού Λιμεναρχείου, ως είθισται μετά την λειτουργία και τον καθαγιασμό των υδάτων, διαδραματίστηκαν γεγονότα πρωτόγνωρα.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση αυτή καλούνται οι επίσημοι, όπως αυτό συνηθίζεται μαζί με άλλους προσκεκλημένους, τους οποίους καλεί το Λιμενικό.

Γνωρίζω, επειδή πολλές φορές έχω παρευρεθεί στην ετήσια αυτή εκδήλωση, ότι υπάρχει πάντα πρόβλεψη για τους προσκεκλημένους των τοπικών αρχών, πολιτών και στρατιωτικών, όπως και για τους κληρικούς.

Λόγω της στενότητας του χώρου τούτο ήταν πιο επιτακτικό.

Δυστυχώς, για τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη ενώ για άλλους υπήρχε. Αν και προσήλθα ενωρίς στον χώρο οι παρευρισκόμενοι λιμενικοί αξιωματούχοι, ανώτεροι και κατώτεροι, δεν επέτρεψαν τόσο σε εμένα, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε αντιδήμαρχο να καθήσομε ούτε στη τρίτη σειρά καθισμάτων!

Αν είναι δυνατόν! Μας πρότειναν να πάμε στο βάθος ενώ υπήρχαν άφθονα καθίσματα για όλους, που στη σημερινή εκδήλωση δεν ήταν πολλοί λόγω ψύχους και χιονόπτωσης.

Από το θλιβερό αυτό γεγονός συμπεραίνω, ότι η διοίκηση του τοπικού Λιμεναρχείου επέδειξε συμπεριφορά ανάρμοστη και αναίσχυντη προς τις τοπικές Αρχές και συγκεκριμένα προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόλου.

Ειλικρινά, προβληματίζομαι για το πώς η σημερινή Διοίκηση του Λιμεναρχείου Βόλου θα μπορέσει να συνεργαστεί και σε μείζονα θέματα του λιμανιού του Βόλου και της πόλης γενικότερα, όταν με την απαξιωτική στάση της, δεν φροντίζει τουλάχιστον να φέρεται τυπικά. Εάν οι διοικούντες του Λιμενικού πρόκειται να κρατούν τέτοια στάση απέναντι στον Δήμο Βόλου, είναι καλύτερα να αναθεωρήσουν αυτήν για το γενικότερο καλό του Βόλου.

Γ. Μουλάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει