Ανακοίνωση παράταξης Φουρτούνα για τον Β΄ γύρο τον εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για την παράταξή μας, την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» η προεκλογική περίοδος έληξε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μπορέσαμε και επικοινωνήσαμε για μια ακόμη φορά με τους συμπολίτες μας.

Τις τελευταίες ημέρες το γενικότερο πολιτικό κλίμα θεωρούμε πως ήταν καλό και επέτρεψε στους ψηφοφόρους του Ν.Πηλίου να ακούσουν καθαρά τα μηνύματα που τους μετέφεραν οι υποψήφιοί μας.

Σήμερα λοιπόν προσέρχονται στην κάλπη γνωρίζοντας τις θέσεις και τα προγράμματα μας, τα δικά μας αλλά και του συνδυασμού με τον οποίο αναμετρόμαστε, και είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξουν τον καλύτερο.

Για μια ακόμη φορά ζητούμε από τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην σημερινή εκλογική διαδικασία, από την οποία άλλωστε θα πρέπει να βγουν και τα ανάλογα πολιτικά συμπεράσματα που είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν στην συνέχεια την λειτουργία μας, ως δημοτικής μας αρχής, την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, αλλά και την κοινωνία ολόκληρη.

Ζητούμε από όλους τους συμπολίτες μας, όχι απλά να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό μας, πράγμα που πιστεύουμε ότι θα γίνει και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Τους ζητούμε να μας δώσουν την θετική τους ψήφο για όσα μέχρι σήμερα προσφέραμε στον τόπο μας, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και γιατί πιστεύουν σε μας και προσδοκούν από εμάς να δώσουμε τις λύσεις που περιμένουν σε μια σειρά από θέματα που βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσης, για όσα έργα έχουμε δρομολογήσει, αλλά και όσα τους υποσχεθήκαμε.

Ζητούμε από τους ψηφοφόρους του Ν.Πηλίου που την προηγούμενη Κυριακή ψήφισαν τον συνδυασμό του κ. Βακούλα να το ξανασκεφθούν και αφήνοντας στην άκρη τα ψευτοδιλήμματα, τους εκβιασμούς και τις ανέξοδες υποσχέσεις να έρθουν κοντά μας και από κοινού να δώσουμε την μάχη για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Ακόμη ζητούμε, από τους ψηφοφόρους που την προηγούμενη Κυριακή επέλεξαν τους δύο συνδυασμούς που έμειναν εκτός μάχης, να σκεφθούν πλέον με νηφαλιότητα και να δώσουν την θετική τους ψήφο σε μια παράταξη με την οποία είναι βέβαιο ότι θα συναντηθούν και θα από κοινού θα αγωνισθούν για την κατοχύρωση των θεσμών και της δημοκρατίας, για την διαφάνεια και την αξιοκρατία στην λειτουργία τους που πρώτα και κύρια εμείς θα διαφυλάξουμε.

Ας δώσουν με την θετική τους ψήφο, ένα τέρμα στην οπισθοδρόμηση και τον καιροσκοπισμό που ελλοχεύει.

Τέλος ζητούμε από όλους, «χαμένοι και κερδισμένοι» μιας εκλογικής αναμέτρησης, από αύριο Δευτέρα σε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας να εργαστούμε για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και της κοινωνίας μας ολόκληρης.

Θα τους περιμένουμε όλους, ακόμη και αν αργήσουν εμείς θα τους περιμένουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει