Ανακοίνωση συστράτευσης «βόμβα»: Ομάδα υπό τον Β. Καπούλα με Σκοτινιώτη – Παπατόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση – κείμενο Διακήρυξης Αρχών – Στήριξη στη δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης. Πάμε Μπροστά!», ομάδας Βολιωτών υπό τον πρώην Αντιδήμαρχο και αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, Ευάγγελο Καπούλα, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 18 Μαΐου 2014, ασκώντας το κορυφαίο δημοκρατικό μας δικαίωμα, θα επιλέξουμε την δημοτική αρχή της πόλης μας, για τα επόμενα 5 χρόνια. Στην παρούσα κρίσιμη πολιτικά συγκυρία, αποτελεί πρωταρχικό καθήκον κάθε πολίτη του Βόλου να κάνει την πλέον υπεύθυνη επιλογή.

Χρέος όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν διαμορφωθεί στα αυτοδιοικητικα δρώμενα της πόλης μας, είναι να τοποθετηθούν ώριμα και νηφάλια στις εξελίξεις και να ενώσουν τις φωνές τους σ’ ένα κοινό σχέδιο για το μέλλον της πόλης. Μόνον με αυτό τον τρόπο θα λειτουργήσουν υπεύθυνα ως θεματοφύλακες των κοινών αξιών και παραδόσεων.

Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης αποτελούσε ανέκαθεν τόπο συνάντησης των πολιτών, πέρα κι έξω από κομματικές περιχαρακώσεις, απέναντι σε κοινές προκλήσεις. Σήμερα, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να αναδείξουμε την Αυτοδιοίκηση σε πεδίο ευρύτερων προγραμματικών συγκλίσεων και διεργασιών που δεν υπηρετούν καμία άλλη επιδίωξη πέρα από το καλό της πόλης και την προοπτική του τόπου.

Ως πολίτες με ενεργό παρουσία στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα του Βόλου, ανταποκρινόμαστε κι εμείς με αίσθημα ευθύνης στο ενωτικό κάλεσμα που απηύθυναν προχθές ο Π. Σκοτινιώτης και ο Α. Παπατόλιας και αθροίζουμε τις δικές μας φωνές με τη νέα μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που γεννήθηκε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Η νέα δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης. Πάμε Μπροστά!», ως ανεξάρτητο σχήμα που κινείται αποκλειστικά στο χώρο της ακηδεμόνευτης Αυτοδιοίκησης, ανταποκρίνεται σήμερα στις ανάγκες των καιρών και εκφράζει τις προσδοκίες των πολιτών για ένα ευρύτερο πλειοψηφικό ρεύμα που θα λειτουργήσει αναγεννητικά για το Δήμο μας.

Η πρόκληση για την προάσπιση του συμφέροντος της πόλης μας απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού του κρατισμού και της αναξιοκρατίας είναι κοινή.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Σκοτινιώτη για την ανάπτυξη την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας.

Πάνω απ όλα μας ενώνει ο Βόλος.

Οι υπογράφοντες:

1) Καπουλας Ευάγγελος
π. Αντιδήμαρχος
πρώην αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας
2) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
π. πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαγνησίας
3) Μπαναγής Δημητρης
π. πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας
4) Μπακαλιάνος Βασίλης
Γ. Γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου
5) Βασιλείου Δημήτρης
Γ. Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Βόλου
6) Βιδανόπουλος Κωνσταντίνος
Π. Γ.Γραμματέας ΔΑΚΕ
7) Κουτσος Δημήτριος
π. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Βόλου
Πρωήν μέλος ΝΟΔΕ Μαγνμησίας
8) Μπαρμπουδάκη Αικατερίνη
Δημοτική Σύμβουλος Δ.Βόλου
9) Μπουρούς Νικόλαος
Αντιπρόεδρος εργατικού κέντρου Βόλου
Πρόεδρος εργαζομένων Σωματείου ΙΜΑΣ
10) Τριάντος Γεώργιος
π. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Πορταριάς
11) Παπαδρόσου Βασίλειος
π. Αντιδήμαρχος Δ. Βόλου
π. μέλος ΝΟΔΕ
12) Μπισακός Ιωάννης
Μέλος Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Πρόεδρος ΕΑΕΜ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει