Ανακοίνωση της “Αδέσμευτης αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας Ν. Πηλίου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ενισχυμένη με ηχηρά ονόματα της Αυτοδιοίκησης, από εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους παρατάξεων της μειοψηφίας, πορεύεται στην προεκλογική περίοδο η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ» με εκ νέου υποψήφιο τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Νικ. Φορτούνα.

Δυνάμεις και πρόσωπα, που αποδέχονται μια νέα αντίληψη διακυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια αντίληψη όχι απλά προοδευτική, αλλά μια αντίληψη που συνεπάγεται ευθύνη και κόστος, μοιράζονται πλέον το όραμα της Δημοτικής Αρχής για έναν Δήμο με αλληλεγγύη, ποιότητα ζωής και δημοκρατία.

Μέσα από μια μεγάλη δεξαμενή ζωντανών δυνάμεων, καινούργια πρόσωπα από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και επιστημονικής δράσης, με αδιαμφισβήτητη κοινωνική διαδρομή, έτοιμα να υπηρετήσουν αξίες και αρχές, έτοιμα για την εκλογική μάχη και κυρίως για την επόμενη μέρα, συναντώνται στο συνδυασμό νίκης για το Νότιο Πήλιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νικ. Φορτούνα.

Η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ενεργοποιεί ως παράταξη ευθύνης, αλληλεγγύης και ελπίδας ΟΛΟΥΣ τους δημότες που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός τολμηρού μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών, των εργαζομένων, της ίδιας της λειτουργίας των χωριών,αλλά και της χώρας μας.

Η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ», μέσα από τη σύνθεση και τη δημιουργία, εμπνέει αυτοδιοικητικούς φορείς και κινήσεις να συνδημιουργήσουμε, με φρέσκιες ιδέες και όραμα, έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας και της προοπτικής στο Νότιο Πήλιο, εδραιωμένο στα ισχυρά θεμέλια που δημιουργήθηκαν στην τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Η δημοτική πλειοψηφική παράταξη λαμβάνει νέες, ακόμη μεγαλύτερες, διαστάσεις.

Οι δημιουργικές δυνάμεις στο Νότιο Πήλιο διαμορφώνουν ευρύτατες συναινέσεις και η μεγάλη κοινωνική συμμαχία διευρύνεται.

Ο συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Νικ. Φορτούνα, εμπλουτίζεται συνεχώς και αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Ένας ακόμη καταξιωμένος Αυτοδιοικητικός, με αποδεδειγμένη την αγάπη του και την προσφορά στα κοινά, ο κ. Γιάννης Μαλαθούνης, Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εκλεγμένος με το συνδυασμό του κ. Απ. Αρέθα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ».

Πρόκειται για τον δεύτερο Δημοτικό Σύμβουλο παράταξης μειοψηφίας που συμπορεύεται με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ», δίνοντας νέα δυναμική στο πλειοψηφικό ρεύμα, αφού έχει προηγηθεί η ένταξη στην μεγάλη παράταξη του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ευάγγελου Ντόβα.

Γνωστοποιώντας την απόφασή του για συμμετοχή στις εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου κ. Νικ. Φορτούνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Ν. Πηλίου κ. Ιωάννης Μαλαθούνης, σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η συμμετοχή μου στις εκλογές αυτές στοχεύει κυρίως να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών του δήμου που έχει ήδη επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και στον προγραμματισμό-σχεδιασμό έργων στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 που πιστεύω θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ν.Πηλίου, που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.

Κάτω λοιπόν από τις παρούσες συνθήκες θεωρώ επιβεβλημένη την συστράτευσή μου με τον δήμαρχο Νικόλαο Φορτούνα, του οποίου η χρηστή διαχείριση και αξιοκρατία που επέβαλε, έχουν κριθεί επανειλημμένα.

Η συμμετοχή μου δε με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής του δημάρχου «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» σηματοδοτεί πέραν των άλλων την θέλησή μου να συνεχίσω να είμαι απέναντι σε μεθόδους και πρακτικές άλλων εποχών που υπηρετούν μικροσυμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος που ζήσαμε στον πρώην δήμο Σηπιάδος και ενσαρκώνονται στο πρόσωπο του υποψήφιου κ. Βακούλα.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει